TLife | The female side of life

Μαριναρισμένο μοσχαρίσιο φιλέτο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το φιλέτο σου θα γίνει ζουμερό και πικάντικο, ενώ η μαρινάρα του θα σου προσφέρει άρωμα και μοναδική γεύση.

Εύκολη 3 ώρες και 30 λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι κέτσαπ
  • ¼ του φλιτζανιού ξίδι
  • 1 κ.σ πάπρικα
  • 1 κ.σ φυτικό λάδι
  • 2 κ.γ τσίλι σε σκόνη
  • Μαύρο πιπέρι
  • 750 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε μια μεγάλη σακούλα με ζιπ που κλείνει, ανακάτεψε όλα σου τα υλικά εκτός από το φιλέτο

  • 2

    Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο φιλέτο, κλείσε τη σακούλα και γύρισε την να καλυφθεί καλά με το μείγμα

  • 3

    Άφησε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον

  • 4

    Στράγγιξε το φιλέτο από την μαρινάδα και βάλε το κρέας στο γκριλ να ψηθεί

  • 5

    Ψήσε όσο επιθυμείς, ανάλογα με το πως σου αρέσει η μπριζόλα σου

  • 6

    Συνόδευσέ το κρέας σου με πουρέ πατάτας ή βραστά λαχανικά

  • Γενικά το μοσχαρίσιο φιλέτο δεν πρέπει να παραψηθεί γιατί θα γίνει σκληρό και δεν θα μπορείς να το μασήσεις

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...