TLife | The female side of life

Σαλάτα με σπανάκι και φιλέτο γλώσσας

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το σπανάκι μαζί με το φιλέτο γλώσσας μπορούν να δώσουν μια πρωτότυπη γεύση στον ουρανίσκο σου!
Θερμίδες: 186

Εύκολη 25 λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 340 γραμμ. νωπά ή κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
  • 140 γραμμ. συσκευασία σπανάκι baby
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 227 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια τεμαχισμένα στα τέσσερα
  • 1 πράσο κομμένο σε φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο
  • 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​θυμάρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Ξεπάγωσε τα φιλέτα γλώσσας.

  • 2

    Προθερμάνε το φούρνο.

  • 3

    Πασπάλισε το ψάρι με το αλάτι και το πιπέρι καγιέν.

  • 4

    Βάλε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψί μέσα στο φούρνο.

  • 5

    Ψήσε για 4-6 λεπτά σε δυνατή φωτιά.

  • 6

    Κόψε το ψάρι σε μικρά κομμάτια και κάλυψε το για να μείνει ζεστό.

  • 7

    Βάλε το σπανάκι σε ένα μεγάλο και βαθύ πιάτο.

  • 8

    Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.

  • 9

    Πρόσθεσε και ψήσε για 4 λεπτά τα μανιτάρια, το πράσο και το σκόρδο μέχρι να σοταριστούν.

  • 10

    Πρόσθεσε τη ντομάτα και μαγείρεψε για 1 λεπτό ακόμα.

  • 11

    Πρόσθεσε το ξίδι και άφησε το να ζεσταθεί.

  • 12

    Προσθέστε το μείγμα στο σπανάκι και ανακάτεψε πολύ καλά.

  • 13

    Βάλε το ψάρι στην κορυφή της σαλάτας και πασπάλισε με ψιλοκομμένο φρέσκο ​​θυμάρι.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...