TLife | The female side of life

Wrap μοσχάρι με καυτερή πιπεριά

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Spicy and delicious! Mια επιλογή που θα μπορούσε άνετα να σε συντροφεύσει στη δουλειά. Είναι γευστικό, είναι καυτερό - το οποίο σημαίνει πως επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό - και θα σε χορτάσει απολαυστικά.

Θερμίδες 240

Εύκολη 15 Λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μοσχαρίσια μπριζόλα 240gγρ περίπου χωρίς το κόκκαλο
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά
  • 4 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο
  • 2 μεγάλες τορτίγιες ολικής
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα light
  • 2-3 φυλλαράκια μαρούλι
  • 1 Ντομάτα

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Λάδωσε ένα τηγάνι και βάλε να ζεσταθεί. Χρειάζεται ελάχιστο ελαιόλαδο, ίσα να καλύψει την επιφάνεια

  • 2

    Χτύπησε τη μπριζόλα σου να ανοίξει όσο περισσότερο μπορείς και να γίνει λεπτή. Σόταρε στο τηγάνι και από τις δύο πλευρές για 7-10 λεπτά χωρίς να την παραψήσεις

  • 3

    Άφησε στην άκρη να κρυώσει ελαφρά και κόψε σε λεπτέ λωρίδες

  • 4

    Ανάμειξε την πιπεριά με τη μαγιονέζα και άλειψε την τορτίγια

  • 5

    Πρόσθεσε από πάνω το ψιλοκομμένο κόλιαντρο, το κρέας, 1-2 φύλλα μαρουλιούς και μερικές φετούλες ντομάτα

  • 6

    Τύλιξε και απόλαυσε...


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...