TLife | The female side of life

Γεμιστό αβοκάντο με καβούρι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δίνουμε στο αβοκάντο θαλασσινή γεύση με νόστιμο καβούρι. Προσθέτουμε λαχανικά και μυρωδικά για άρωμα και extra ευχαρίστηση.
Θερμίδες: 178/ μερίδα

Εύκολη 10 λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 1 αβοκάντο
  • 115γρ. καβούρι κατεψυγμένο – προμαγειρεμένο και κομμένο σε φέτες
  • 2κ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 1/2κ. σούπας χυμό λάιμ
  • 1κ. σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
  • 2 τοματίνια ψιλοκομμένα
  • 1/2κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • Πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ, το κόλιαντρο, τα τοματίνια, το ελαιόλαδο, 1/8κ. γλυκού αλάτι και λίγο πιπέρι.

  • 2

    Ρίξε μέσα το καβούρι και ανακάτεψε ξανά.

  • 3

    Κόψε το αβοκάντο στη μέση και με ένα κουταλάκι αφαίρεσε το εσωτερικό του.

  • 4

    Ρίξε το υπόλοιπο 1/8κ. γλυκού αλάτι στο αβοκάντο.

  • 5

    Πρόσθεσε το εσωτερικό του μέσα στο μπολ με το μείγμα και ανακάτεψε.

  • 6

    Χώρισε το μείγμα σε 2 μερίδες και γέμισε το αβοκάντο.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...