TLife | The female side of life

Μπρουσκέτες με μανιτάρια και ξύδι βαλσάμικο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σίγουρα έχεις δοκιμάσει τα μανιτάρια με το βαλσάμικο σαν συνοδευτικό ή σαν μεζέ σε κάποιο τραπέζι. Έχεις σκεφτεί ποτέ όμως να τη συνδυάσεις με ένα τραγανό ψωμάκι; Δες εδώ αυτή τη light συνταγή.
Θερμίδες: 215/ μερίδα

Εύκολη 10 λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 400γρ. μανιτάρια
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κ. σούπας θυμάρι
  • 1/2 σκελίδα σκόρδου
  • Αλατοπίπερο για τη γεύση
  • 4 λεπτές φέτες ψωμί

 

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε δυνατή ένταση ζέστανε το λάδι μέσα σε ένα μεγάλο τηγάνι.

  • 2

    Κόψε τα μανιτάρια.

  • 3

    Σόταρέ τα στο λάδι για 2 λεπτά.

  • 4

    Πρόσθεσε το βαλσάμικο για άφησέ τα για 30 δευτερόλεπτα.

  • 5

    Πρόσθεσε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι και αφαίρεσε από την ένταση το τηγάνι.

  • 6

    Ψήσε λίγο το ψωμί στο φούρνο.

  • 7

    Αφαίρεσέ το από το φούρνο και τρίψε το με το σκόρδο.

  • 8

    Χώρισε το ψωμί σε 2 πιάτα και κάλυψέ τα ομοιόμορφα με τα μανιτάρια.

  • 9

    Σε κάθε μερίδα αντιστοιχούν 2 φετές ψωμί.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...