TLife | The female side of life

Ομελέτα με λουκάνικο και τοματίνια

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αυτή η συνατγή ταιριάζει και στους πιο απαιτητικούς meat lovers. Το λουκάνικο γαλοπούλας θα είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια προσεκτική διατροφή ή δίαιτα.
Θερμίδες: 258/ μερίδα

Εύκολη 45 λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • Αλάτι και πιπέρι
  • 4 αυγά
  • 2 (60γρ. το καθένα) λουκάνικα γαλοπούλας κομμένα σε φέτες
  • 4 τοματίνια κομμένα
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Χτύπησε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.

  • 2

    Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι πρόσθεσε το λουκάνικο και τοποθέτησέ το στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια θερμοκρασία.

  • 3

    Άρχισε να το ανακατεύεις μέχρι αυτό να απελευθερώσει όλα του τα μυρωδικά.

  • 4

    Μετά από λίγα λεπτά αφαίρεσε το λουκάνικο από το τηγάνι και πρόσθεσε το δεντρολίβανο.

  • 5

    Σόταρε το δεντρολίβανο και πρόσθεσε τα αυγά, τα τοματίνια και τα λουκάνικα.

  • 6

    Σε έναν προθερμασμένο φούρνο τοποθέτησε το τηγάνι με την ομελέτα και άφησέ την μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.

  • 7

    Ενώ η ομελέτα ψήνεται, βάλε τα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι και πιπέρι και το ελαιόλαδο και ανακάτεψέ τα.

  • 8

    Αφαίρεσε την ομελέτα από το φούρνο, κόψε την σε δύο κομμάτια, σέρβιρέ την σε δύο πιάτα και περίχυσε το μείγμα που μόλις έφτιαξες.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...