TLife | The female side of life

Σαλάτα με μάνγκο, αβοκάντο και γαρίδες

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ένας υπέροχος και δροσερός συνδυασμός που θα καλύψει την πείνα σου. Τα φρούτα συναντούν τα λαχανικά και δημιουργούν έναν ελαφρύ συνδυασμό που θα λατρέψεις, ενώ οι γαρίδες δίνουν θαλασσινή γεύση στο γεύμα.
Θερμίδες: 160/μερίδα

Εύκολη 10 λεπτά 4+μερίδες

Συστατικά

  • 230γρ. γαρίδες μεσαίες, καθαρισμένες, πλυμένες και μαγειρεμένες
  • 2 αβοκάντο ώριμα, ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσι
  • 1/4 φλ. salsa verde έτοιμη
  • 2 κ. σούπας νερό
  • 2 κ. σούπας λάιμ στυμμένο
  • 1 κ. σούπας μέλι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
  • 1 αγγούρι μέτριο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
  • 1 μάνγκο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
  • 1 πιπεριά γλυκιά, κομμένη και χωρίς σπόρους
  • 1/2 φλ φύλλα κόλιαντρο
  • 300γρ. φύλλα σπανάκι baby

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Τοποθέτησε σε ένα μίξερ το μισό αβοκάντο, το νερό, τη salsa verde, το χυμό λάιμ και το μέλι.

  • 2

    Χτύπησέ τα μέχρι να γίνει λείο το μίγμα

  • 3

    Σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε τις γαρίδες, το αγγούρι, το μάνγκο, τη κόκκινη πιπεριά και το κόλιαντρο.

  • 4

    Χώρισε το σπανάκι και το υπόλοιπο αβοκάντο σε 6 πιάτα.

  • 5

    Τοποθέτησε το μείγμα με τις γαρίδες και το dressing πάνω από το σπανάκι.

  • Το πιάτο αυτό είναι κατάλληλο για διαβητικούς τύπου 2.

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...