TLife | The female side of life

Pizza με πεπερόνι και μανιτάρια

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Για όσους αγαπούν τις καυτερές γεύσεις. Πίτσα με πεπερόνι και πολλά άλλα αγαπημένα υλικά.
Θερμίδες: 300

Εύκολη 40 λεπτά 4+μερίδες

Συστατικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • Σπρέι μαγειρικής
  • 110 γραμμάρια πεπερόνι
  • 1 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 πακέτο ​​μανιτάρια τεμαχισμένα
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη κόκκινη ή πράσινη πιπεριά
  • 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο κίτρινο
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα μαρινάρα χωρίς αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα χωρίς λιπαρά τριμμένη
  • 1/4 φλιτζανιού τυρί παρμεζάνα χωρίς λιπαρά τριμμένη

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

  • 2

    Ψέκασε τη ζύμη με σπρέι μαγειρικής και βάλε την σε ένα μπολ να σταθεί για 15 λεπτά.

  • 3

    Ψήσε το πεπερόνι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής.

  • 4

    Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας και πρόσθεσε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σόταρε για 4 λεπτά.

  • 5

    Πρόσθεσε και την πιπεριά και σόταρε για 2 λεπτά.

  • 6

    Ψέκασε ένα ταψί με καλαμποκάλευρο.

  • 7

    Άνοιξε τη ζύμη πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος που έχεις απλώσει σε ένα στρογγυλό ταψί.

  • 8

    Άπλωσε τη σάλτσα ομοιόμορφα πάνω από τη ζύμη, αφήνοντας κενό προς τις άκρες.

  • 9

    Πρόσθεσε το πεπερόνι και τα τυριά από πάνω και ψήσε στους 200 βαθμούς για 17 λεπτά ή μέχρι να κρούστα να γίνει τραγανή.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...