TLife | The female side of life

Ψαρόσουπα με πατάτα και σχοινόπρασο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αν λατρεύεις την ψαρόσουπα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή με ψάρι, σέλινο και πατάτα.
Θερμίδες: 300

Εύκολη 40 λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 κοτσάνια σέλινο, ψιλοκομμένα, κράτα τα φύλλα για το σερβίρισμα
  • 6 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
  • 2 μεγάλες πατάτες ψιλοκομμένες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1/4 έως 1 / 2 κουταλιές κόκκινο πιπέρι
  • χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι
  • 30 γραμμάρια φιλέτο ψαριού χωρίς πέτσα και κόκαλα κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο ​​σχοινόπρασο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σόταρε σε μέτρια-υψηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σέλινο για 3-5 λεπτά.

  • 2

    Πρόσθεσε το ζωμό, τις πατάτες, τη δάφνη, το κόκκινο πιπέρι, τα ¾ κουταλάκια του γλυκού αλάτι, και το ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι.

  • 3

    Μαγείρεψε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για 15-18 λεπτά.

  • 4

    Πρόσθεσε το ψάρι μέσα στην κατσαρόλα και μαγείρεψε για 3-5 λεπτά.

  • 5

    Αφαίρεσε το φύλλο δάφνης.

  • 6

    Πασπάλισε με σχοινόπρασο και φύλλα σέλινου.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...