TLife | The female side of life

Ginger Cookies

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η αγαπημένη συνταγή μπισκότων που λατρεύει όλη η οικογένεια και δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.

Μέτρια 4+μερίδες

Συστατικά

  • 6 κουταλιές βούτυρο μαλακό
  • 2/3 φλυτζάνι συν 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζανιού μελάσα
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • Σπρέι μαγειρικής

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Χτύπησε το βούτυρο με ένα μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. Σταδιακά πρόσθεσε 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη, χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ανακατευτεί καλά.

  • 2

    Πρόσθεσε τη μελάσα και το αυγό και χτύπησε καλά.

  • 3

    Ανακάτεψε το αλεύρι και τα επόμενα 4 συστατικά μαζί με το μοσχοκάρυδο με ένα σύρμα. Σταδιακά πρόσθεσε το μείγμα αλευριού στο μείγμα βουτύρου, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθούν καλά.

  • 4

    Χώρισε τη ζύμη στη μέση.

  • 5

    Τύλιξε και τα δύο μέρη με μια μεμβράνη και άφησέ τα να παγώσουν για 30 λεπτά.

  • 6

    Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

  • 7

    Πλάσε τη ζύμη σε 26 μπάλες και πρόσθεσε τους, τις υπόλοιπες 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.

  • 8

    Βάλτες πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής και ψήσε για 12 λεπτά στους 180.

  • 9

    Αφαίρεσε από τον φούρνο και άφησε τα να κρυώσουν.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...