TLife | The female side of life

Λεμονάδα με καρπούζι και φράουλες

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Είναι η λεμονάδα του ελληνικού καλοκαιριού. Με καρπούζι και απολαυστικές φράουλες. Ετοίμασέ τη για τα απογεύματα στο μπαλκόνι με καλή παρέα και summer διάθεση! 

Εύκολη 20' Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 6 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους χωρίς κουκούτσια
  • 2 φλιτζ φράουλες κομμένες στα 4
  • 1/3 φλιτζ νέκταρ αγαύης ή φρουκτόζη
  • 1 φλιτζ. χυμό λεμονιού
  • 2 λίτρα σόδα ή μεταλλικό νερό, παγωμένο
  • Παγάκια

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Βάλε στο μπλέντερ το μισό καρπούζι, τις μισές φράουλες και το μισό νέκταρ να πολτοποιηθούν. Βάλτα σε κανάτα. Επανέλαβε με την υπόλοιπη ποσότητα από τα φρούτα και την αγάυη και βάλτην στην κανάτα.

  • 2

    Πρόσθεσε το λεμόνι στην κανάτα και ανακάτεψε. Βάλε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ώστε να παγώσει καλά.

  • 3

    Για να σερβίρεις, ανάμειξε τα φρούτα με τη σόδα ή το μεταλλικό νερό. Βάλε σε κάθε ποτήρι παγάκια.

  • 4

    Αν θέλεις για γαρνιτούρα βάλε σε κάθε ποτήρι κομματάκια καρπούζι ή ολόκληρες φράουλες.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...