TLife | The female side of life

Επιδόρπιο με καρπούζι και ροδάκινο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Όταν δεν έχεις χρόνο αλλά θέλεις ένα αρχοντικό επιδόρπιο με φρούτα εποχής και υπέροχο άρωμα, αυτή η συνταγή θα σε σώσει! Είναι μια πιο πλούσια εκδοχή της φρουτοσαλάτας!

Εύκολη 20 λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 4 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους
  • 2 ροδάκινα
  • χυμό 2 λεμονιών
  • 1/8 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη
  • μισό κουταλάκι κανέλα
  • 2 φλιτζ. γιαούρτι με γεύση βανίλια
  • 1 κ.σούπας βούτυρο
  • 1 φλιτζ. ασπρισμένα αμύγδαλα

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε τα αμύγδαλα.

  • 2

    Ανάκατεψε μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.

  • 3

    Βάλε τα αμύγδαλα σε λίγο αλουμινόχαρτο να κρυώσουν.

  • 4

    Κόψε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες και ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού.

  • 5

    Πρόσθεσε το καρπούζι και ανακάτεψε απαλά.

  • 6

    Σε άλλο μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι, την κανέλα και τη ζάχαρη.

  • 7

    Σέρβιρε τα φρούτα σε μπολάκια και ρίξε από πάνω λίγο γιαούρτι και αμύγδαλα.

  • Πασπάλισε με λίγη κανέλα για έξτρα άρωμα!

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...