TLife | The female side of life

Peach Freeze με τζίντζερ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ο συνδυασμός τζίντζερ με ροδάκινο κάνει την δροστιστική σου πρόταση ακόμη πιο προκλητική. Ένα επιδόρπιο ιδανικό για το καλοκαίρι που τα βαριά γλυκά σε φουσκώνουν και σου χαλούν τη διάθεση.

Εύκολη 3 Ώρες 4+μερίδες

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 3 κ. Σούπας χυμό λεμόνι
  • ¼ κ. Γλυκού τριμμένο τζίντερ
  • 450 γρ. φέτες ροδάκινο (κατεψυγμένες ή κονσέρβα, πολύ καλά στραγγισμένες)
  • Φρέσκες φέτες ροδάκινο για το σερβίρισμα

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάλε το νερό, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το τζίντζερ. Μόλις πάρει βράση απομάκρυνέ το από τη φωτιά.

  • 2

    Πρόσθεσε τις φέτες του ροδάκινου. Άφησέ το περίπου μισή ώρα να ψιλολιώσουν τα ροδάκινα και να κρυώσει.

  • 3

    Βάλε λίγο λίγο το μείγμα σε μπλέντερ και χτύπησέ το μέχρι να ομογενοποιηθεί.

  • 4

    Βάλτο σε ένα τάπερ με καπάκι και μετά στην κατάψυξη για να παγώσει 3 με 4 ώρες.

  • 5

    Πριν το σερβίρεις, σπάστο με ένα πιρούνι για να γίνει κομματάκια και σέρβιρέ το με φρέσκες φέτες ροδάκινου.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...