TLife | The female side of life

Σπαγγέτι με αρακά και σάλτσα Mediterranea Barilla

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αρακάς, ζυμαρικά barilla και μια έτοιμη παραδοσιακή σάλτσα με μεσογειακή νοστιμιά από την Barilla αρκούν. Σε μισή ωρίτσα τρώμε υπέροχα ζυμαρικά!

Εύκολη 30 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 500 γρ. σπαγγέτι νο. 7
  • 1 συσκευασία Mediterranea Barilla
  • 150 γρ. αρακά βρασμένο
  • 20 τοματίνια ώριμα κομμένα στην μέση
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βράζετε τα σπαγγέτι για 8-9 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με λίγο κρύο νερό.

  • 2

    Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο τις 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες, καθώς και τα τοματίνια κομμένα στην μέση.

  • 3

    Σοτάρετε για δύο λεπτά, μέχρι το σκόρδο να πάρει ένα ελαφρύ χρώμα και τα τοματίνια να αρχίσουν να μαλακώνουν και προσθέτετε τον αρακά και ανακατεύετε για ακόμη ένα λεπτό.

  • 4

    Προσθέτετε μέσα στην κατσαρόλα την σάλτσα και ανακατεύετε καλά.

  • 5

    Προσθέτετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε και σερβίρετε.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...