TLife | The female side of life

Μακαρονάδα με πιπεριές και ελιές

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Χωρίς βαριά σάλτσα και πολλά υλικά, θα ετοιμάσεις μια ελαφριά μακαρονάδα με σαφείς επιρροές από την μεσογειακή κουζίνα...

Εύκολη 20 Λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 160 γρ ζυμαρικά πέννες
  • 120 γρ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γρ ψιλοκομμένη γλυκιά κόκκινη πιπεριά
  • 150 γρ ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
  • ¼ του φλιτζανιού ελιές ροδέλες (χωρίς το κουκούτσι)
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι Καγιέν
  • ¼ του φλιτζανιού νερό
  • 75 γρ τριμμένη φέτα

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία

  • 2

    Σε αντικολλητικό σκεύος σόταρε τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα. Πρόσθεσε και το σκόρδο και σόταρε για λίγο ακόμη

  • 3

    Συνέχισε με τις πιπεριές και μαγείρεψε για 2 με 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά σου

  • 4

    Πρόσθεσε τις ελιές, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι καγιέν.

  • 5

    Συμπλήρωσε με το νερό. Άφησε τη σάλτσα σου να πάρει βράση

  • 6

    Στράγγιξε τα μακαρόνια και ρίξτα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Κατέβασε από τη φωτιά

  • 7

    Πρόσθεσε το τυρί και σέρβιρε αμέσως


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...