TLife | The female side of life

Ριγκατόνι με μήλο και λουκάνικο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Εύκολη, γρήγορη και απολαυστική. Δοκίμασε να συνδυάσεις το μήλο με το καπνιστό λουκάνικο σε μια ιδιαίτερη μακαρονάδα που θα πείσει και την πιο απαιτητική pasta lover! 

Εύκολη 25 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια ριγκατόνι
  • 230 γρ. καπνιστό λουκάνικο κομμένο στη μέση και σε μικρά κομμάτια
  • 680 γρ. μήλα Γκόλντεν, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί Γκοργκοντζόλα ή άλλο blue cheese θρυμματισμένο
  • Φρέσκο βασιλικό για το σερβίρισμα

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Βράσε τα ζυμαρικά και σούρωσέ τα. Άφησέ τα στην άκρη.

  • 2

    Στην ίδια κατσαρόλα βάλτε το λουκάνικο και μαγείρεψέ το μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Πρόσθεσε τα μήλα και ανακάτεψε μέχρι να ροδίσουν και τα μήλα, περίπου 5 με 7 λεπτά.

  • 3

    Πρόσθεσε ζυμαρικά, την κρέμα γάλακτος και το τυρί μέχρι ζεσταθούν καλά.

  • 4

    Σέρβιρε με φύλλα βασιλικού.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...