TLife | The female side of life

Χοιρινό κοντοσούβλι με σος γιαούρτι και δενδρολίβανο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπήκαμε στην κουζίνα του Βυζαντινού στο ξενοδοχείο Hilton για να βρούμε μια ακόμη gourmet πασχαλινή συνταγή. Συνόδευσέ την με Πασχαλινή Σαλάτα, όπως μας την δείχνει ο Σεφ κ. Μανίκη.

Εύκολη 3 ώρες 4μερίδες

Συστατικά

  • 2 kg χοιρινό
  • 60 gr μουστάρδα
  • 60 gr γιαούρτι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 20 gr πάπρικα
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο (ψιλοκομμένα)
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Για τη Σος 120 gr γιαούρτι
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
  • 40 ml ελαιόλαδο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια των 100gr. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαρινάρουμε το χοιρινό από την προηγούμενη

  • 2

    Τοποθετούμε το χοιρινό στην σούβλα. Ψήνουμε το χοιρινό μας στα κάρβουνα ή στο φούρνο για τουλάχιστον 2 ώρες στους 180 βαθμούς

  • 3

    Για τη σος ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί

  • 4

    Σερβίρουμε με σος και Ελληνική σαλάτα.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...