TLife | The female side of life

Σκορδαλιά με πατάτα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Επειδή πολλοί δεν προτιμούν σκορδαλιά με ψωμί, αυτή η συνταγή γίνεται με πατάτα. Πουρές λιωμένης πατάτας, σκορδάκι και λάδι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας!

Εύκολη 20 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 5-6 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κ. σ ξίδι
  • Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Βάλε σε μια κατσαρόλα άφθονο νερό να βράσει. Αλάτισε

  • 2

    Πρόσθεσε τις πατάτες σου καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια

  • 3

    Εν τω μεταξύ πέρασε το σκόρδο από ένα τρίφτη (ή το ειδικό εκείνο αντικείμενο που λιώνει το σκόρδο)

  • 4

    Αφού βράσουν καλά οι πατάτες σου, μπορείς να τις βάλεις σε ένα μεγάλο μπολ και να τις λιώσει μαζί με τα υπόλοιπα υλικά

  • 5

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον πολτοποιητή χειρός ή να βάλεις το μείγμα σου σε ένα πολυμίξερ

  • 6

    Παράλληλα πρόσθεσε σιγά, σιγά και το ελαιόλαδο και αφού το “πιεί” όλο η σκορδαλίά είναι έτοιμη για σερβίρισμα


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...