TLife | The female side of life

Wrap με αβοκάντο και σπαράγγια

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ένα κρύο γεύμα για να μην πεινάσεις το απόγευμα μέχρι το βραδινό ή να έχεις το μεσημεριανό ελαφρύ σου γεύμα τυλιγμένο σε μια τορτίγια! Αβοκάντο, ρύζι και σπαράγγια με γιαούρτι κάνουν το τυλιχτό σου ακαταμάχητο.

Θερμίδες 193

Εύκολη 30 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 24 σπαράγγια
  • 1 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο και χωρίς κουκούτσι
  • 1 κ.σ. χυμό από lime
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1 1/2 φλιτζάνια ψημένο μακρύκοκο ρύζι
  • 3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 3 τορτίγιες ολικής άλεσης
  • 1/3 cup του φλιτζανιού φρέσκο κόλιαντρο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Βάλε σε κατσαρολάκι νερό να βράσει και βάλε τα σπαράγγια να βράσουν σε καλαθάκι μόνο στον ατμό για περίπου 5 λεπτά

  • 2

    Κατέβασε από τη φωτιά και ξέπλυνε κάτω από κρύο νερό και στράγγιξε καλά...

  • 3

    Σε ένα μικρό μπολ λιώσε το αβοκάντο μαζί με το χυμό lime να πάρεις ένα ομοιόμορφο πουρέ

  • 4

    Παράλληλα ανακάτεψε σε άλλο δοχείο το ρύζι με το γιαούρτι και άσε στην άκρη

  • 5

    Ζέστανε τις τορτίγιες σε αντικολλητικό τηγανάκι και γέμισε με τα υλικά σου

  • 6

    Άπλωσε το αβοκάντο, μοιράζοντας και στις 3 τορτίγιες ίση ποσότητα

  • 7

    Από πάνω μοίρασε το μείγμα με το ρύζι και βάλε τα Σπαράγγια, το κόλιαντρο και το κρεμμύδι

  • 8

    Τύλιξε τις τορτίγιες σφιχτά και από το κάτω μέρος. Τύλιξε σε μεμβράνη και άφησε στο ψυγείο για 1 ώρα

  • 9

    Πριν σερβίρεις άφησε έξω από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...