TLife | The female side of life

Φλογέρες με ανθότυρο και μέλι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τραγανό φύλλο κρούστας, γέμιση ανθότυρου με διάφορα μυρωδικά και πινελιές μελιού που δίνουν άλλη διάσταση στο απαλό τυράκι.

Εύκολη 1 Ώρα 4μερίδες

Συστατικά

  • 4 φύλλα κρούστας
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 4 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι

  • 2

    Άνοιξε ένα από τα φύλλα κρούστας σε μια επιφάνεια και άλειψε με λίγο αυγό (χτυπημένο με ένα πινέλο)

  • 3

    Βάλε από πάνω ένα ακόμη φύλλο να ταιριάξει και κόψε στα δύο. Κάνε το ίδιο και με τα άλλα δύο φύλλα

  • 4

    Ανακάτεψε το ανθότυρο λιωμένο, το κρεμμύδι, τον άνηθο και λίγο αλατι σε ένα μπολ

  • 5

    Γέμισε με αυτό την άκρη κάθε κομματιού και τύλιξε σε φλογέρες

  • 6

    Τηγάνησε τις φλογέρες σε χαμηλή σχετικά φωτιά για 6-8 λεπτά. Άφησε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν

  • 7

    Πασπάλισε με λίγο πιπέρι (σουσάμι αν θέλεις) και μέλι και σέρβιρε


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...