TLife | The female side of life

Ψάρι με χόρτα στη λαδόκολλα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βάλε τα υλικά σου σε λαδόκολλα (ή αλλιώς αντικολλητικό χαρτί) και φτιάξε το πιο νόστιμο και ζουμερό ψαράκι!

Εύκολη 20 λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα
  • 16 φύλλα σέσκουλα πλυμένα
  • 4 μέτρια φιλέτα ψαριού (γλώσσα, μπακαλιάρο, σολωμό)
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 κ.σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κ.σούπας κάπαρη
  • 2 λεμόνια κομμένα στα 4
  • μισό φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 1 φλιτ. τοματάκια τσέρι
  • 1 φλιτζ. κολοκυθάκι σε ροδέλες
  • ψιλοκομμένο βασιλικό ή μαϊντανό ή εστραγκόν

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Προθέρμανε το φούρνο στο δυνατό (230 βαθμούς).

  • 2

    Δίπλωσε κάθε λαδόκολλα στη μέση. Άνοιξε τη λαδόκολλα και βάλε περίπου 4 φύλλα σέσκουλο και πάνω τους ένα φιλέτο ψαριού.

  • 3

    Αλατοπιπέρωσε, ρίξε λίγη κάπαρη και λίγο κρεμμύδι και το χυμό μισού λεμονιού.

  • 4

    Ρίξε  μερικές ελιές και τοματάκια στα πλάγια του ψαριού.

  • 5

    Δίπλωσε τη λαδόκολλα και τύλιξε τις άκρες (όπως τυλίγουμε μια καραμέλα) καλά να μη χυθούν τα ζουμία του ψαριού.

  • 6

    Επανάλαβε τη διαδικασία για τα άλλα 3 φιλέτα.

  • 7

    Βάλε τα πακετάκια σε ταψί και ψήσε για 10 λεπτά περίπου ή λίγο παραπάνω αν το φιλέτο είναι χοντρό.

  • 8

    Βγάλε από το φούρνο, σκίσε προσεκτικά το χαρτί και σέρβιρε με τη λαδόκολλα.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...