TLife | The female side of life

Φιλέτο σολομού με σπανάκι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ο σολομός δένει απόλυτα με τα σοταρισμένα λαχανικά. Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και Ω3 καλά λιπαρά

Εύκολη 30 Λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 2 φιλέτα σολομού
  • 2 πράσα κομμένα
  • 500 γρ. σπανάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Ξέπλυνε καλά το σπανάκι και καθάρισε καλά τα πράσα

  • 2

    Κόψε τα πράσα σε ροδέλες και σόταρέ τα σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο

  • 3

    Συμπλήρωσε το σπανάκι και άφησέ το να μαραθεί και να μαζέψει

  • 4

    Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα σολομού

  • 5

    Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, πρόσθεσε μια σκελίδα σκόρδο να αρωματίσεις το ελαιόλαδο και ψήσε τα φιλέτα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά

  • 6

    Αφαίρεσε το φιλέτο και πρόσθεσε το μείγμα με το σπανάκι ανακατεύοντας για 1 περίπου λεπτό

  • 7

    Πρόσθεσε λίγο ξίδι μπαλσάμικο και αλατοπιπέρωσε

  • 8

    Σέρβιρε με το φιλέτο και το σπανάκι σου


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...