TLife | The female side of life

Πέστροφα με σος μάνγκο και μπύρα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ετοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό εξαιτιάς των Ω3 που περιέχει. 

Εύκολη 20 Λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 3 κ.σ αλεύρι ολικής άλεσης
  • 2 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ¼ κ.σ κύμινο
  • Καυτερό πιπέρι καγιέν
  • ½ φλιτζάνι μπίρα
  • 500 γρ. Φιλέτο πέστροφας
  • 4 κ.σ λάδι
  • Σάλτσα μάνγκο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Ανακάτεψε το αλεύρι με το κύμινο, το αλάτι και το καυτερό πιπέρι σε ένα μπολ 

  • 2

    Πρόσθεσε την μπύρα και ανακάτεψε να γίνει χυλός

  • 3

    Πάναρε τα φιλέτα πέστροφας στον χυλό και ψήσε τα σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο

  • 4

    Άφησέ το μέχρι να πάρει χρυσοκίτρινο χρώμα.

  • 5

    Για την σάλτσα ανακάτεψε 1 μάνγκο κομμένο σε κυβάκια, ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κ.σ χυμό lime, 2 κ.σ ξίδι (λευκό) και 1 κ.σ κόλιαντρο ψιλοκομμένο. Άφησε να σταθεί 15 λεπτά

  • 6

    Σέρβιρε αμέσως με την σάλτσα μάνγκο

  • Στράγγιξε τον χυλό πριν βάλεις το φιλέτο στο τηγάνι για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...