TLife | The female side of life

Γρήγορο ιταλικό σάντουιτς με μοσχάρι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Χορταστικό και απολαυστικό! Ένα σάντουιτς που κερδίζει επάξια μια θέση στο καλό σου σερβίτσιο και δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις fast food! 

Εύκολη 1 Ώρα 2μερίδες

Συστατικά

  • ¼ φλιτζάνι λευκό ξίδι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1/2 κ.σ. μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι ή σπάλα σε κομμάτια, καλά βρασμένο
  • 1 φλιτζάνι ροδέλες κόκκινης και κίτρινης πιπεριάς
  • 2 μεγάλα ψωμάκια τσιαπάτα
  • 4 φέτες τυρί προβολόνε ή μετσοβόνε
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε ένα μπολ με καπάκι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων βάλε το ξύδι, τη ζάχαρη και το πιπέρι

  • 2

    Ρίξε το βρασμένο κρέας και τις πιπεριές. Σκέπασε και ψήσε στο High για 4 λεπτά

  • 3

    Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200-220 βαθμούς

  • 4

    Κόψε τα ψωμάκια στη μέση, και με βάλτα με την πλάτη σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο

  • 5

    Ψήσε στην πάνω πάνω θέση του φούρνου για ένα λεπτό. Πρόσθεσε το τυρί και ψήσε λίγο ακόμα μέχρι να λιώσει.

  • 6

    Σέρβιρε βάζοντας κομμάτια κρέατος και πιπεριές πάνω στο ψωμί και πασπαλίζοντας με μαϊντανό και ζουμί που μπορεί να έχει το κρέας


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...