TLife | The female side of life

Σφολιατάκια με ανθότυρο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ένα τραγανό τυροπιτάκι από τα χεράκια σου είναι το ιδανικό σνακ για να σου κόψει τη λιγούρα. Έχεις δει πόσο κοστίζουν στο φούρνο; Ετοίμασέ το μόνη σου - εμείς βρήκαμε όλα τα υλικά στο caremarket.gr - και εξοικονόμησε θερμίδες και χρήμα.
74 Θερμίδες το ένα - Κόστος: 0,47€ το ένα

Εύκολη 1 Ώρα 4+μερίδες

Συστατικά

  • 200gr ανθότυρο
  • 200gr. μυζήθρα
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • 2 αυγά
  • 1 πακέτο σφολιατάκια ατομικά
  • Αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    ΛΙώσε με το πιρούνι το ανθότυρο και τη μυζήθρα. Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τον άνηθο και τα αυγά και αλάτισε ελαφρά. Πασπάλισε με πιπέρι

  • 2

    Με ένα πινέλο λάδωνε ελαφρά το εσωτερικό από κάθε ατομικό σφολιατάκι και γέμισε με μια κουταλιά από το τυρί. Κλείσε διαγώνια, ώστε να σχηματίσεις τριγωνάκι και πίεσε καλά τις άκρες να κλείσεις τις άκρες

  • 3

    Βάλε τα τυροπιτάκια σε λαμαρίνα ελαφρώς λαδωμένη, ράντισε με λίγο νερό με ελαιόλαδο και ψήσε στους 180oC για 40 λεπτά περίπου

  • Μπορείς να πάρεις και ολόκληρο φύλλο σφολιάτας και απλά να το κόψεις με κουπάτ σε τετράγωνα κομμάτια.

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...