TLife | The female side of life

Αρνάκι στο φούρνο με δενδρολίβανο και πατάτες

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ο Παναγιώτης Γιακαλής, executive chef του The Margi σου δίνει την καλύτερη συνταγή για ένα λαχταριστό αρνάκι στο φούρνο!

Μέτρια 4 h 20΄ 4+μερίδες

Συστατικά

  • 1 κιλό ξεκοκαλισμένο μπούτι από αρνάκι γάλακτος
  • 600 γρ πατάτες καθαρισμένες κομμένες κυδωνάτες
  • Δενδρολίβανο φρέσκο
  • 2 σκελίδες σκόρδο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Μαρινάρουμε το αρνί με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το δενδρολίβανο για ένα βράδυ.

  • 2

    Σε μια γάστρα βάζουμε τις πατάτες κάτω και το μαριναρισμένο αρνάκι από πάνω, συμπληρώνοντας λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι στις πατάτες.

  • 3

    Βάζουμε τη γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 4 ώρες.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...