TLife | The female side of life

Σαλάτα με iceberg και ζεστό κατσικίσιο τυρί

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ο executive chef του The Margi, Παναγιώτης Γιακαλής, σού προτείνει μια ζεστή και γεμάτη γεύση σαλάτα!

Εύκολη 20 λεπτά 4+μερίδες

Συστατικά

  • 1 iceberg
  • 200 γραμμάρια τυρί chèvre
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 20 ml ξύδι
  • 5 κριτσίνια ολικής άλεσης

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Κόβουμε σε τέσσερις φέτες το iceberg και το μαρινάρουμε με το λαδί και το ξύδι.

  • 2

    Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα και προσθέτουμε το τυρί και το χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός ώστε να ομογενοποιηθεί.

  • 3

    Περιχύνουμε το λιωμένο τυρί πάνω στο iceberg και σπάμε σε κομμάτια από πάνω τα κριτσίνια.

  • Το τυρί chèvre είναι η γαλλική εκδοχή του δικού μας κατσικίσιου τυριού.

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...