TLife | The female side of life

Κρεατόσουπα με σπαγγέτι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η Ιωάννα Τσολομίτη "βαπτίζει" το σπαγγέτι σε νόστιμη σούπα με μοσχαρίσιο κρέας. Μια συνταγή που ανακαλύψαμε στο περιοδικό Real Taste.

Εύκολη 1 Ώρα και 30 Λεπτά 4+μερίδες

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
  • 250 γρ. σπαγγέτι
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης φρέσκια ψιλοκομμένη
  • 1 ποτήρι κρασί λευκό Ροδίτης
  • Mαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Eλαιόλαδο
  • Aλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε κατσαρόλα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρέας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα

  • 2

    Προσθέτουμε την πιπεριά, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί

  • 3

    Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα και, μόλις πάρει βράση, σκεπάζουμε με χλιαρό νερό το κρέας

  • 4

    Σιγοβράζουμε και ξαφρίζουμε, αν χρειάζεται, το κρέας. Σε περίπου 1 ώρα θα είναι έτοιμο. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και, μόλις χλιαρύνει, το κόβουμε

  • 5

    σε φετούλες

  • 6

    Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό στην κατσαρόλα και βράζουμε τα μακαρόνια για 6 με 8 λεπτά

  • 7

    Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο βάζοντας το κρέας στη μέση και γαρνίροντας με μαϊντανό και φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...