TLife | The female side of life

Μύδια με ανθότυρο και πιπεριές

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πεθύμησες μύδια; Μην αναλώνεσαι στις ίδιες και τις ίδες συνταγές. Εκτός από μύδια αχνιστά ή κοκκινιστά μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα λαχανικά και τυρί. Δες εδώ πως την ετοιμάζει ο Λευτέρης Λαζάρου.

Από την εκπομπή Master Chef

Εύκολη 30 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • Μύδια
  • Ανθότυρο
  • Πιπεριές κόκκινες, κίτρινες και πράσινες
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμός 2 λεμονιών
  • Λευκό κρασί
  • Ζωμός λαχανικών
  • Μαϊντανός
  • Μαντζουράνα

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο

  • 2

    Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μύδια και τα σκεπάζουμε με ένα καπάκι εως ότου ανοίξουν τα κελύφη τους

  • 3

    Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και λευκό κρασί

  • 4

    Μόλις πάρουν μια βράση προσθέτουμε το ανθότυρο κομμένο σε κύβους και ολοκληρώνουμε με το χυμό λεμονιού, τη μαντζουράνα και το μαϊντανό

  • Τα μύδια που δεν ανοίγουν κατά το βράσιμο πρέπει να απομακρύνονται αμέσως από το φαγητό

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...