Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHAT'S HOT TODAY?

Λαζάνια σουφλέ με κολοκύθα

Λαζάνια σουφλέ με κολοκύθα

Ζυμαρικά

Χορταστικό σουφλέ με κολοκύθα και baby σπανάκι σε κρέμα με άρωμα μοσχοκάρυδο »

Τηγανιτές μπουκίτσες κοτόπουλου

Τηγανιτές μπουκίτσες κοτόπουλου

Πουλερικά

Τραγανές, ζουμερές και πεντανόστιμες μπουκιές κοτόπουλου »

Ψητή γλώσσα με σάλτσα βουτύρου

Ψητή γλώσσα με σάλτσα βουτύρου

Θαλασσινά & Ψάρια

Λαχταριστό ψάρι στο φούρνο με αρωματική σάλτσα βουτύρου και μουστάρδας »

Το tip της ημέρας

TO TIP THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πώς να “απογειώσεις” τη γεύση της βελουτέ σούπας σου! Δες εδώ

Πώς να “απογειώσεις” τη γεύση της βελουτέ σούπας σου! Δες εδώ

Ο χειμώνας είναι η κατεξοχήν εποχή της σούπας! Ή μήπως η σούπα είναι το κατεξοχήν φαγητό του χειμώνα; Σε κάθε περίπτωση, τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να εκμεταλλευθείς όλες τις “δυνατές” και χορταστικές πρώτες ύλες για να δημιουργήσεις τις πιο ιδιαίτερες και θρεπτικές βελουτέ, ιδανικές είτε για εορταστικά δείπνα, είτε για ζεστό cocooning ή ακόμη και για να... ξορκίσεις ένα εποχιακό κρύωμα! Ήξερες, όμως, ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό για τις σούπες; Σύμφωνα με τους πανταχού “soup lovers”, η καλή σούπα είναι εκείνη που τρώγεται... την επόμενη ημέρα! Αφήνοντας τη σούπα έστω και για λίγες ώρες να “σταθεί” πριν την απολαύσεις, θα δώσεις χρόνο στα αρώματα των υλικών να αναμειχθούν, δίνοντάς της έτσι τη δυνατότητα να φτάσει στο maximum της γεύσης της! Την επόμενη φορά, λοιπόν, ετοίμασε την αγαπημένη σου βελουτέ μία ημέρα νωρίτερα, άφησέ την στο ψυγείο το βράδυ και απλώς ζέστανέ την προσεκτικά πριν γευματίσεις!

Δες όλα τα tips