Μακαρόνια έτοιμα σε 3 λεπτά; Κι όμως, ναι!!!

Ποια αγαπάει τα μακαρόνια, να σηκώσει το χέρι! Ποια γυρίζει από τη δουλειά και είναι κουρασμένη; Ποια δεν έχει όρεξη να σπαταλήσει τις ώρες της στην κουζίνα; Ποια εύχεται να μπορούσε να έχει έτοιμο φαγητό σε τρία με έξι λεπτά;

Η MISKO γίνεται το τζίνι που πραγματοποιεί τις ευχές σου, και η αιτία που θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εκτός κουζίνας! Αφού η Miskotini Νο.10, χρειάζεται μόλις 6 λεπτά βράσιμο ενώ το Extrafino Νο.12, μόλις 3!


ΠΡΑΣΙΝΟ Ή ΜΠΛΕ;

Τα ζυμαρικά Miskotini και Extrafino κυκλοφορούν παντού. Με διακριτές συσκευασίες σε πράσινο και μπλε χρώμα αντίστοιχα, είναι το κλειδί στο γρήγορο μαγείρεμα! Απολαυστικά γεύματα, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Νο1. μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα σε χρόνο dt.

Και τα δύο αποτελούνται από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και έχουν μοναδικό κράτημα και “λεπτή” γεύση. Συνδυάζονται άψογα με κρέας, σάλτσες, φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά και αποτελούν την ιδανική λύση για ένα απολαυστικό γεύμα που μπορεί να ετοιμαστεί στη στιγμή!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
1. Για το προφανές: Γλιτώνεις χρόνο!
2. Γιατί κάνεις οικονομία. Κοινώς γλιτώνεις χρήματα που η κούρασή σου θα έδινε πρόθυμα στο delivery.
3. Τρως πιο υγιεινά και σπιτικά.
4. Μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου στο σπίτι και να τους προσφέρεις ένα αξέχαστο τραπέζι, χωρίς εσύ να χρειαστεί να μπεις σε μεγάλο κόπο. Όλοι λατρεύουν τα μακαρόνια.
5. Ένας επιπλέον λόγος που πρέπει να τα έχεις στο ντουλάπι σου είναι γιατί σε περίπτωση που χτυπήσει το κουδούνι από απρόσμενους επισκέπτες, σαφώς δεν χρειάζεται να πάθεις πανικό. Έχεις τον τρόπο!
6. Μπορείς να έχεις έτοιμο φαγητό μέχρι να κάνεις ένα ντουζ ή μέχρι να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου ή όσο μιλάς στο τηλέφωνο με τη κολλητή σου!

Επισκεφτείτε το www.misko.gr/miskotini-extrafino/ και βρείτε περισσότερες «έξυπνες λύσεις» για γρήγορο μαγείρεμα αλλά και απολαυστικές συνταγές για κάθε περίσταση.

Read More

And More