Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.05.2016 | 22:38
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Περίσσεψε φαγητό από το Πάσχα; Αυτές οι συνταγές θα σε σώσουν!

Περίσσεψε φαγητό από το Πάσχα; Αυτές οι συνταγές θα σε σώσουν!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Πάσχα είναι μια γιορτή που χαρακτηρίζεται από πολύ φαγητό! Μετά από 40 μέρες νηστείας το κρέας είναι το βασικό συστατικό του τραπεζιού και φυσικά τα κόκκινα αυγά. Την επόμενη μέρα όμως συνήθως κάθε σπίτι βρίσκεται με περισσεύματα κρέατος και κυρίως αυγών. Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις αυτά τα υλικά για να μαγειρέψεις; Σού έχουμε λύση! Παρακάτω θα βρεις συνταγές στις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι περίσσεψε!

Κάνε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα και δες τις συνταγές!


 
Σίζαρς με κρέας και αυγά
/


Cobb salad με κρέας
/


Ανοιχτή σπανακόπιτα με κρέας
/

Ογκρατέν με βραστά αυγά και πατατάκια
/
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Οδηγός επιβίωσης για κορίτσια με λιπαρά μαλλιά! Bonus: γιατί αυτή την εποχή τα μαλλιά... λαδώνουν περισσότερο;
Έξυπνα tip για να φορέσεις το φλοράλ χωρίς να αποτύχεις στιλιστικά
Στο εστιατόριο: Οι παγίδες που πρέπει να αποφύγεις για να μην πάρεις κιλά
Ο επίγειος χαβανέζικος “παράδεισος” που όλοι ονειρευόμαστε είναι φτιαγμένος από... καρύδα και ηλιοβασίλεμα!
Top 10