Περίσσεψε φαγητό από το Πάσχα; Αυτές οι συνταγές θα σε σώσουν!

Το Πάσχα είναι μια γιορτή που χαρακτηρίζεται από πολύ φαγητό! Μετά από 40 μέρες νηστείας το κρέας είναι το βασικό συστατικό του τραπεζιού και φυσικά τα κόκκινα αυγά. Την επόμενη μέρα όμως συνήθως κάθε σπίτι βρίσκεται με περισσεύματα κρέατος και κυρίως αυγών. Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις αυτά τα υλικά για να μαγειρέψεις; Σού έχουμε λύση! Παρακάτω θα βρεις συνταγές στις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι περίσσεψε!

Κάνε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα και δες τις συνταγές!

Σίζαρς με κρέας και αυγά

/


Cobb salad με κρέας
/

Ανοιχτή σπανακόπιτα με κρέας

/

Ογκρατέν με βραστά αυγά και πατατάκια
/

Read More

And More