Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι: Τι σου προτείνει ο σεφ; Ένα μενού με glam!

Η πρώτη μέρα του νέου χρόνου είναι πάντα μια σημαντική μέρα που συνήθως γιορτάζουμε με αγαπημένα πρόσωπα και όπως είναι φυσικό το φαγητό έχει τον πρώτο ρόλο! Επιλέξαμε για την Πρωτοχρονιά του 2016 ή και για το ρεβεγιόν της παραμονής να αποτανθούμε στον executive chef του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη, Παναγιώτη Γιακαλή για να μας δώσει τις πολύτιμες συνταγές του για ένα τραπέζι ξεχωριστό και με την αίγλη από το μενού ενός πολυτελούς ξενοδοχείου! Το μενού περιλαμβάνει πρώτο πιάτο, σαλάτα, κυρίως και επιδόρπιο, είναι άκρως απλό και εξαιρετικά αρωματικό!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Πρώτο πιάτο
Σούπα κολοκύθας

Δεύτερο πιάτο
Σαλάτα με iceberg και ζεστό κατσικίσιο τυρί

Κυρίως πιάτο
Αρνάκι στο φούρνο με δεντρολίβανο και πατάτες

Επιδόρπιο
Καρυδόπιτα

Read More

And More