Το τραπέζι που προσ-Fairy τα κατάφερε!

Η Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο κατάμεστο γήπεδο του TAE KWO DO, ήταν διαφορετική, αφού το FAIRY κατάφερε να πλύνει 10.000 πιάτα με 1 μόνο μπουκάλι, ενώ το FAIRY PLATINUM πλυντηρίου κατάφερε να πλύνει 1000 πυρίμαχα σκεύη με την 1η, κάνοντας έτσι πράξη την υπόσχεση: 1 γεύμα για σένα= 1 δωρεάν γεύμα σε ένα παιδί.

Το FAIRY στηρίζοντας το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο PROLEPSIS, προσέφερε 10.000 δωρεάν σχολικά γεύματα για μαθητές δημοσίων σχολείων σε περιοχές που πλήττονται από την κρίση .

Η προσέλευση και ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του FAIRY ήταν συγκινητική, κάνοντας έτσι το τραπέζι του FAIRY ένα μεγάλο Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι! Oι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας, σπιτικό μουσακά από την Ντάιαν Κόχυλα, να δουν από κοντά τους παραγωγούς του ΠΡΩΙΝΟΥ SFERA FM, που βρέθηκαν για ένα 3ωρο live από τον χώρο και φυσικά να διασκεδάσουν με ένα special live act από τους ΟΝΙRAMA!

Παρουσιαστής και οικοδεσπότης του ιδιαίτερου αυτού μεγάλου τραπεζιού του FAIRY ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος κράτησε με τον μοναδικό τρόπο του το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων αμείωτο, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος των 10.000 πιάτων & των 1000 πυρίμαχων σκευών, διαδικασία η οποία εξελισσόταν ζωντανά, μπροστά στο κοινό!

Τα πυρίμαχα σκεύη πλύθηκαν με τις νέες κάψουλες FAIRY PLATINUM, σε πλυντήρια Whirlpοοl (μοντέλο TYPE: WFC 3C22 PX) τα οποία ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία Whirlpool EΛΛΑΣ Α.Ε

Read More

And More