Κεφτέδες με σάλτσα δυόσμου και Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ

Mια κλασική, παραδοσιακή λιχουδιά με την πιο ελαφριά και ευωδιαστή σος που έφτιαξες ποτέ… Τα κεφτεδάκια τσιτσιρίζουν στο τηγάνι και η κουζίνα σου παίρνει υπέροχη μυρωδιά. Στο μεταξύ εσύ φτιάχνεις μια βελούδινη σος με στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και φυλλαράκια δυόσμου.

KANE KΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
/

Read More

And More