Τι μαγειρεύεις; Φτιάξε το μενού της εβδομάδας

Το TLIFE είναι πάντα συνεπές στο ραντεβού του με την κουζίνα σου. Ετοιμάσαμε και αυτή την εβδομάδα ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για να μην βαρεθεις το πιάτο σου ούτε λεπτό.

Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή που σου αρέσει και δες τα υλικά που θα χρειαστείς, αλλά και ένα, ένα τα βήματα για να το ετοιμάσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ελαφριά, εύκολη και γρήγορη, η παρακάτω συνταγή θα αναταμείψει εσένα και τους δικούς σου. Η γεμάτη γεύση του σολομού, ταιριάζει απόλυτα με το χυμό λεμονιού και την ελαφριά μυρωδιά φρέσκου βούτυρου. Το βούτυρο είναι τόσο λίγο, που δεν πρέπει να σε απασχολεί!

ΤΡΙΤΗ

Κεσαντίγιας με λουκάνικο

Πάρε μεξικάνικες τορτίγιες και ετοίμασε παραδοσιακές κεσαντίγιας. Μπορείς να πειραματιστείς με τα υλικά, βάζοντας αυτά που σου αρέσουν πιο πολύ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ένα από τα πιο κλασικά παραδοσιακά φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του καλοκαιρινού, δροσερού αυτού φαγητού. Από τα “ορφανά”, όπου τα λαχανικά είναι γεμιστά μόνο με ρύζι, τα γεμιστά με ρύζι και κιμά κ.α.

ΠΕΜΠΤΗ

Πικάντικη ρόκα μπλέκει το άρωμά της με την γλυκιά και ζουμερή φράουλα. Μια σαλάτα που εκτός από γεύση θα σου αφήσει και μια υπέροχη φρεσκάδα στο στόμα. Δοκίμασέ τη και με 2-3 λεπτές φέτες προσούτο και ένα ποτήρι αφρώδη οίνο ή σαμπάνια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ένα ιδιαίτερα πιάτο που θα λατρέψεις. Ο Ανανάς ταιριάζει απόλυτα με το κοτόπουλο και τα αμύγδαλα! Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις…έχει πολύ λίγες θερμίδες, αλλά υπέροχη γεύση…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Είναι το ιδανικό ζυμαρικό για δροσερές σαλάτες. Στην συνταγή αυτή, τα σπαράγγια θα δέσουν άψογα με τον σολομό, που κολυμπάει σε σκορδάτη σος ψητής πιπεριάς.

KYΡΙΑΚΗ

Είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά πεντανόστιμη. Ακολούθησε τις απλές οδηγίες και ετοίμασε την τυρόπιτα γρήγορα-γρήγορα! Ο Chef Βασίλης Καλλίδης σου δίνει μια τέλεια πίτα που δεν θα χρειαστεί να την στρώνεις με ευλάβεια.

Sweet Corner
Κι άλλη μια εβδομάδα δεν μπορεί να περάσει χωρίς γλυκά διαλείμματα… Οι προτάσεις του TLIFE είναι ξεχωριστές και αστραφτερές.

Γλυκό Κουταλιού Φράουλα Ψητός Ανανάς με παγωτό

Αν αποφασίσεις να ετοιμάσεις κάποια συνταγή, μην διστάσεις να τη φωτογραφίσεις και να μας την στείλεις, μαζί με παρατηρήσεις, παραλλαγές και μικρά σου μυστικά. Στείλε τις φωτογραφίες με τα σχόλιά σου στο photos@tlife.gr

Και καλή όρεξη

Read More

And More