Τι θα μαγειρεύψεις σήμερα; Κάθε πιάτο της εβδομάδας κι ένα γευστικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας…

Πώς γίνεται το μελωμένο Μαστέλο από τη Σίφνο; Ποια είναι τα μυστικά της Κεφαλονίτισσας νοικοκυράς για την μπακαλιαρόπιτα; Τι πρέπει να κάνεις για να γίνουν τα σαλιγκαράκια σου πεντανόστιμα, όπως ακριβώς τα ετοιμάζουν οι σύντεκνοι στην Κρήτη; Πώς γίνεται το τρικαλινό χωριάτικο κοτόπουλο με πλιγούρι; Ταξιδεύουμε μέσα από την κουζίνα στα πέρατα της… ελληνικής γης και σου φέρνουμε μερικές από τις πιο ζηλευτές συνταγές!

Από το Ιόνιο πέλαγος, μέχρι τα λευκά σπίτια του Αιγαίου και από την Κρήτη εώς τα Τρίκαλα και την Καλαμάτα… με μια συνταγή για κάθε ημέρα της εβδομάδας και δύο υπέροχα γλυκά!

Read More

And More