Τι θα φάμε σήμερα; Το πρόγραμμα του TLIFE για όλη την εβδομάδα!

Δευτέρα σήμερα και άλλη μια γαστρυμαργική εβδομάδα ξεκινά. Εμείς βάζουμε την ιδέα… από εσένα περιμένουμε να βάλεις την όρεξη και την έμπνευση για πραγματικά gourmet πιάτα στο άψε σβήσε.

Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή που σου αρέσει και δες τι υλικά θα χρειαστείς για να την ετοιμάσεις, αλλά και τη διαδικασία παρασκευής.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Μια από τις δεκάδες συνταγές θαλασσινών του διάσημου σεφ Λευτέρη Λαζάρου. Πώς θα την βαθμολογίσεις; Τι θα έλεγες να γίνεις εσύ η Master Chef;

ΤΡΙΤΗ

Όταν η συνταγή είναι από τα χεράκια της Μόνικα από τα Φιλαράκια, τότε δεν μπορεί παρά να είναι άψογη και πεντανόστιμη. Τρυφερές ψητές γαρίδες βουτηγμένες σε ένα ιδιαίτερο ντιπ παρμεζάνας. Δοκίμασε την μοανδική συνταγή της Courtney Cox.

TETAΡΤΗ

Τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι στο Μεξικό; Καυτερή σος, τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου και διάφορα λαχανικά, τυλιγμένα σε αφράτη (ή λεπτή ανάλογα με τα γούστα) τορτίγια. Έξυπνη και γρήγορη συνταγή για την παρέα, για το πικ νικ ή πολύ απλά για να ξετρελάνεις τα μικρά παιδιά!

ΠΕΜΠΤΗ

Ωραίο το σνιτσελ… μήπως όμως να του δώσεις μια ακόμη πινελιά; Αγόρασε την κλασική πικάντικη ιαπωνική σάλτσα γουασάμπι. Όχι δεν είναι ανάγκη να φας σούσι. Η παρακάτω συνταγή θα γαργαλήσει τον ουρανίσκο σου με πικάντικη γεύση από την Ιαπωνία. Το πιάτο έχει μόλις 215 θερμίδες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Εύκολη, αλλά και νόστιμη συνταγή με μοσχάρι στην κατσαρόλα και ελαφριά αίσθηση γιαουρτιού. Μια πεντανόστιμη συνταγή από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ετοίμασε το σε λίγα λεπτά. Οι πικάντικες ελιές, σε συνδυασμό με τον γευστικό τόνο θα σε κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα χρειαστεί να έχεις και κυρίως πιάτο. Η τονοσαλάτα σου αρκεί…με μόλις 250 θερμίδες!

ΚΥΡΙΑΚΗ

Θυμάσαι το συμπαθητικό ποντικάκι που έγινε μεγάλος chef στο Παρίσι; Η παραμυθένια ιστορία της Disney επανέφερε στο προσκήνιο την παραδοσιακή γαλλική συνταγή λαχανικών ratatouille. Δες πως θα την ετοιμάσεις.

Sweet Corner

Διάλεξε μεταξύ των δύο λαχταριστών γλυκών που σου προτείνουμε για αυτή την εβδομάδα.

A, και μην ξεχνάς! Η ομάδα του TLIFE περιμένει τις παρατηρήσεις, τις φωτογραφίες και τις ιδέες σου γύρω από τη μαγειρική. Ποια από τις συνταγές μας αποφάσισες να ετοιμάσεις; Μπορείς να μας στείλεις το “μαγικό” αποτέλεσμα;

Και καλή όρεξη…

Read More

And More