FINGER FOOD PARTY! Πέντε ιδέες για να νοστιμίσεις τα καλοκαιρινά απογέυματα στη βεράντα

Ο καιρός είναι ιδανικός για “συγκεντρώσεις” στη βεράντα! Καλοί φίλοι, ανάλαφρο και γευστικό φαγητό και δροσιστικές δημιουργίες για να τσουγκρίσεις το ποτήρι και η καλοκαιρινή βραδιά παίρνει τη γεύση που της αξίζει.

Το μυστικό είναι να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, να χρησιμοποιήσεις φρέσκα υλικά της εποχής και να τα σερβίρεις σε συσκευασία finger food για να μπορούν όλοι να σερβιριστούν γύρω από το τραπέζι. Μικρές μπουκιές απόλαυσης χωρίς πολλά λιπαρά και θερμίδες, αλλά με υπέροχη γεύση.

Ένα μπουφέ για όλα τα γούστα…
Εντυπωσίασέ τους όλους… άλλοι λατρεύουν το τυρί και η κολλητή σου είναι fan των θαλασσινών. Κάποιος σίγουρα θα προτιμά τα κρεατικά και κάπου στην παρέα θα υπάρχει και μια κοπέλα που θα ήθελε λαχανικά. Γιατί να μην τους ικανοποιήσεις όλους; Γρήγορα μεζεδάκια, για να μην κάθεσαι με τις ώρες στην κουζίνα!

Bubbly καλοκαιρινή απόλαυση!
Και για όσες δεν είναι fan του αλκοόλ, τότε η επιλογή είναι μία και απολαυστική! Αρωμάτισε το καλοκαιράκι σου με δροσερή mastiqua που το υπέροχο άρωμα της και οι χωνευτικές της ιδιότητες θα κάνουν το finger food πάρτι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Οι υπόλοιποι που θέλουν κάτι πιο… δυνατό, απλά θα ετοιμάσουν summer cocktail με βάση τη mastiqua!!

Το MASTIQUA είναι το ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο που έρχεται να μεταμορφώσει την κάθε στιγμή της ημέρας μας σε μία ξεχωριστή και δροσερή απόλαυση. Στη μυστική συνταγή του, η μαστίχα προσθέτει στο ανθρακούχο νερό τη φρεσκάδα της, τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές της ιδιότητες, δημιουργώντας ένα ποτό που συναντά το πραγματικό νόημα του ευ ζην.

Θα το βρεις στα καλύτερα εστιατόρια, bars και ξενοδοχεία καθώς και σε επιλεγμένα supermarkets.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κάθε επιλογή. Μπορείς φυσικά να φτιάξεις και τα πέντε gourmet μεζεδάκια…

/

Read More

And More