Το μενού της εβδομάδας: Autumn calling

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Ευτυχώς, όσο πιο πολύ προχωράμε προς τους φθινοπωρινούς μήνες και την καρδιά της εποχής, τόσο περισσότερα θα είναι τα “δώρα” της φύσης, μιας και οι πλούσιες γεύσεις των φρούτων και των λαχανικών θα φροντίσουν να ενισχύσουν τα καθημερινά γεύματά μας με αρώματα και έντονες γαστριμαργικές πινελιές! Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις και τα προσωπικά σου… πειράματα στην κουζίνα, ώστε να εξελιχθείς σε πρώτης τάξεως chef, εκμεταλλευόμενη τα καλύτερες πρώτες ύλες που μπορείς να βρεις αυτή την περίοδο!

Αν, λοιπόν, θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου το καλοκαίρι και την αρμύρα της θάλασσας και να υποδεχθείς επιτέλους το δροσερό αεράκι, τότε το μενού αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να “αγκαλιάσεις” την ξεχωριστή προσωπικότητα του φθινοπώρου!

Διάφορες ιδέες μπορείς να πάρεις κάνοντας μια βόλτα εδώ, αλλά παρακάτω θα βρεις τις πιο δυνατές γεύσεις για μια δυνατή και γεμάτη ενέργεια εβδομάδα!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ: Λινγκουίνι με ροζ σάλτσα

ΤΡΙΤΗ: Πέρκα ψητή με salsa verde

ΤΕΤΑΡΤΗ: Πιπεριές “bolognese”

ΠΕΜΠΤΗ: Κοτόπουλο με λαχανάκια Βρυξελλών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Σουφλέ καρότου στο φούρνο

ΣΑΒΒΑΤΟ: Σούπα λαχανικών με φακές

ΚΥΡΙΑΚΗ: Cake με γιαούρτι και μέλι

Read More

And More