Το μενού της εβδομάδας: Συνταγές με πασχαλινά… περισσεύματα

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Μπορεί το Πάσχα να τελειώνει και το παραδοσιακό σούβλισμα να έφτασε στο τέλος του (για φέτος τουλάχιστον!), αλλά είναι πολύ πιθανό, ως λαός της αφθονίας και της υπερβολής που συχνά μας χαρακτηρίζει, να καταλήξουμε με ένα… σκασμό φαγητό στο ψυγείο! Σε αυτή την περίπτωση, προκύπτει πάντα το ερώτημα: Τι θα το κάνω τόσο κρέας/πατάτες/αυγά;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αντιμετωπίσεις αυτό τον «προβληματισμό» είναι να ενσωματώσεις τα… περισσεύματα σε νέα πιάτα και έτσι να καταφέρεις να καταναλώσεις όλη την ποσότητα φαγητού που σου έχει μείνει, με πρωτότυπους και λιγότερο κουραστικούς συνδυασμούς!

Διάφορες ιδέες για εναλλακτικά πιάτα μπορείς να πάρεις κάνοντας μια βόλτα εδώ, αλλά αν ψάχνεις τις πιο γευστικές και πρωτότυπες συνταγές ώστε να εκμεταλλευτείς όλα τα πασχαλινά καλούδια που σου περίσσεψαν, ρίξε μια ματιά παρακάτω!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ: Πατατόπιτα με αρνί

ΤΡΙΤΗ: Ανατολίτικο πιλάφι με αρνί

ΤΕΤΑΡΤΗ: Πατάτες ογκρατέν με αρνί και φασκόμηλο

ΠΕΜΠΤΗ: Ζεστή σαλάτα με φασολάκια και αρνί

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Sandwich με αυγοσαλάτα

ΣΑΒΒΑΤΟ: Πίκλες από βραστά αυγά

και μία διαφορετική συνταγή για την απαραίτητη αλλαγή γεύσης…

ΚΥΡΙΑΚΗ: Κριθαρότο με μπουτάκια κοτόπουλο

Read More

And More