5 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου

Μπορεί το “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται” να ακούγεται κλισέ, αλλά ισχύει. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργείς την έναρξή της, και όχι να την αφήνεις στην τύχη της. Να προηγείσαι των γεγονότων και όχι να γίνεσαι έρμαιο. Να μην επιτρέπεις στη διάθεσή σου να εξελιχθεί όπως να ‘ναι, αλλά να την περιποιηθείς αναλόγως. So… Ακολούθησε τα βήματά μου και σου υπόσχομαι πως η μέρα σου θα ξεκινήσει όμορφα και ανάλογη θα είναι και η εξέλιξή της. Ναι, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες, η ήδη καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να τις αντιμετωπίσεις διαφορετικά.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ


1. Καλημέρα… μετά μουσικής!
Το πρώτο πράγμα που μας συμβαίνει: το καταραμένο ξυπνητήρι! Snooze… Επίθεση… Snooze… Επίθεση… Οι περισσότερες έχουμε έναν ενοχλητικό, ενοχλητικότατο ήχο, που ταράζει το νευρικό μας σύστημα, ελπίζοντας ότι αυτή η επίθεση θα μας πείσει να ξυπνήσουμε. Λάθος! Βάλε το ξυπνητήρι σου να χτυπάει με ένα ωραίο τραγούδι. Όχι νανουριστικό. Που σου αρέσει όμως. Σίγουρα θα το ακούσεις. Κι αν έχεις φροντίσει να έχεις κοιμηθεί λίγο νωρίτερα το προηγούμενο βράδυ, θα σηκωθείς χωρίς αρνητικές ρυτίδες έκφρασης. Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου και πριν σηκωθείς από το κρεβάτι, χαμογέλασε. Ξέρω τι σκέφτηκες, ξέρω ότι μόλις σχεδόν με έβρισες με τις μπούρδες που λέω, έχω όμως να σου πω ότι αν μια μέρα πιέσεις τον εαυτό σου να χαμογελάσει μόλις ανοίξεις τα μάτια σου, θα με ευγνωμονείς. Θα αλλάξει η διάθεσή σου αυτομάτως. Είπαμε άλλωστε. Ή επιβάλλεσαι στον εαυτό σου ή τον αφήνεις να σε κάνει ό,τι θέλει αυτός.


2. Πρωινά μπουγελώματα
Κατευθύνεσαι προς το μπάνιο σου. Ένα ντουζάκι είναι καλή ιδέα για να καλωσορίσεις τη μέρα σου. Με αρωματικά αφρόλουτρα και νεράκι, αλλά δεν ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Οπότε, πλύνε τα δόντια σου και ρίξε νερό στο πρόσωπό σου. Όσο πιο κρύο αντέχεις, τόσο καλύτερη σύσφιξη επιτυγχάνεις. Για δύο λεπτάκια παρακαλώ. Μυστικό ομορφιάς της γιαγιάς μου.


3. Μαμ!
Το καλό πρωινό είναι το παν. Η ενέργειά σου. Αυγά με αβοκάντο, δημητριακά, τοστάκι… Ό,τι σου κάνει κέφι. Φρόντισε να βρίσκεις χρόνο κάθε πρωί για να απολαύσεις το αγαπημένο σου γεύμα καθιστή. Μην φεύγεις τρέχοντας και νηστική. Μη στρεσάρεις έτσι το σύστημά σου. Θα σου εξελιχθεί σε μια μέρα με νεύρα, κούραση και κατάπτωση. Φρόντισε να ξυπνήσεις λίγα λεπτά νωρίτερα, τα οποία θα επενδύσεις στην καλοπέρασή σου. Για τον εαυτό σου, ρε γαμώτο!


4. Και φυσικά… ο αγαπημένος σου καφές!
Καμία μέρα δεν ξεκινάει σωστά, αν δεν έχεις καταφέρει να απολαύσεις τον πρώτο καφέ της ημέρας. Nescafe Cappuccino! Στη χρυσή νέα συσκευασία του. Εύκολα και γρήγορα. Με ακόμα πιο έντονη και ισορροπημένη γεύση καφέ.


Και πλούσια, βελούδινη κρέμα σαν εκείνη που πάντα ζήλευες στα καφέ που άραζες με τις φίλες σου, μόνο που στο σπίτι σου κοστίζει πολύ πολύ λιγότερο. Η πρώτη γουλιά είναι πάντα η πιο μαγική καλημέρα που σε επαναφέρει στον κόσμο. Αυτό είναι. Η “χρυσή” στιγμή της ημέρας σου. Με ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι Arabica και Robusta και προσθήκη λεπτοαλεσμένων κόκκων καφέ.


Η ανανεωμένη συλλογή αποτελείται από το Nescafe Cappuccino, αν η καλημέρα σου θέλεις να διαθέτει την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού καφέ, το Nescafe Latte Vanilla & Latte Caramel, αν επιθυμείς να ξεκινάς τη μέρα σου με γεύσεις και το Nescafe Mocha, που συνδυάζει μοναδικά τον καφέ με την υπέροχη γεύση της σοκολάτας!


5. Η μαγεία της ευγνωμοσύνης!
Η αχαριστία είναι από τα χειρότερα ελαττώματα στον άνθρωπο και πιστεύω συμφωνείς. Είμαι σίγουρη ότι έχεις γνωρίσεις αχάριστους και έχεις θυμώσει. Για μισό λεπτό όμως; Μήπως κι εμείς μερικές φορές χανόμαστε στην ταχύτητα της καθημερινότητας και ξεχνάμε να χαρούμε για όλα όσα
έχουμε, αλλά εστιάζουμε στο αρνητικό και σε όλα εκείνα που μας προβληματίζουν; Καθώς λοιπόν απολαμβάνεις τις γουλιές του καφέ σου, άρχισε να απαριθμείς τα καλά για τα οποία είσαι ευγνώμων. Θα σου αλλάξει η διάθεση σε dt, θα νιώσεις πιο δυνατή. Ξέρω, τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά μια ματιά σε αυτά που έχεις θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις καλύτερα. Τι έχεις; Δουλειά; Παιδιά; Υγεία; Σπίτι; Ρούχα; Φίλους; Ήλιο; Θάλασσα; Αυτοκίνητο; Λουλούδια; Ουρανό; Πες ένα ευχαριστώ καθώς πίνεις και την τελευταία γουλιά από τον Nescafe Cappuccino σου, φόρεσε ένα outfit που αγαπάς και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τη μέρα σου.
Ναι, καλά πρόσεξες. Η πλούσια, βελούδινη κρέμα του διαρκεί μέχρι την τελευταία γουλιά!

Sponsored by Nescafe Cappuccino

Advertisement

Read More

And More