Campari Red Book of Style: Το δεύτερο κεφάλαιο σου λέει ιστορίες που έγιναν cocktail!

Η αισθητική. Η καλαισθησία. Το στυλ. Αυτό που σε ξεχωρίζει. Αυτό που σε διαχωρίζει. Δεν μπορείς να αντιγράψεις το στυλ. Μπορείς όμως να περιηγηθείς στο γοητευτικό του κόσμο και να βγεις ακόμα καλύτερη. Campari Red Book Of Style! Ο απόλυτος οδηγός για το στιλ, την αυθεντική του υπόσταση και τις αμέτρητες πλευρές του. Ένα “κλικ” μακριά…

Παρήγγειλε ένα cocktail και κάθισε. “Άνοιξε” το Κόκκινο βιβλίο του Στυλ…

Πρώτο κεφάλαιο: Η μόδα!
Η μόδα είναι η αντανάκλαση της στιγμής που ζούμε. Την ακολουθείς, τη δημιουργείς, αλλά πάνω από όλα τη ζεις. Απρόβλεπτη, συναρπαστική, απελευθερωτική. Πιες μια γουλιά από το cocktail σου καθώς το βλέμμα σου ανακαλύπτει το πρώτο, κατακόκκινο κεφάλαιο του Campari Red Book of Style!



Δεύτερο κεφάλαιο: Η κουλτούρα ενός cocktail!
Στο mixing glass του bartender αναμειγνύονται τα υλικά, τα συστατικά μαζί με τις αναμνήσεις του, τις εμπειρίες του, τις σκέψεις του, τις αισθήσεις, τη γνώση του. Κάθε cocktail έχει και μια ιστορία να πει. Άλλες φορές γλυκιά, άλλες φορές πικρή. Πάντα όμως μια ιστορία με στυλ αποτυπωμένη σε κατακκόκινες σελίδες.

Κάνε “κλικ” στο δεύτερο κεφάλαιο του Campari Red Book of Style, Cocktail Culture και απόλαυσε άρθρα για την τέχνη του cocktail craftings, για όλα τα trends στη bar σκηνή και ταξίδεψε στις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε cocktail. Αλήθεια, εσύ ποια ιστορία πίνεις αυτή τη στιγμή;

12 χώρες, 12 cocktails, 12 ιστορίες τέμνονται με στυλ στο μοναδικό τους συστατικό, το CAMPARI. Μέσα από τις σελίδες του δεύτερου κεφαλαίου, ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο. Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα… Η χώρα μας συμμετέχει σε αυτό το global project με τον Bartender – Barteller, Γιάννη Σαμαρά και το “The spirit of rock” cocktail του μυρίζει Ελλάδα και καλοκαιρινά βράδια.


“…Ενώ το φαγητό μου σιγοψήνεται στο φούρνο, ανοίγω το παράθυρο για να μπει το θαλασσινό αεράκι. Τη στιγμή εκείνη νιώθω τον άνεμο να μου φέρνει μια μουσική που τραβά την προσοχή μου: ήταν μια μπαλάντα rock’ n’ roll, γλυκιά και σαγηνευτική, την τραγουδούσαν δύο φωνές που συνδυάζονταν άψομα όπως το Campari και το Gin. Είμαι λάτρης της μουσικής και απορώ που δεν αναγνωρίζω ούτε τους μουσικούς, μα τι να κάνουμε…
Τώρα πια με τρώει τόσο η περιέργεια που δεν μπορώ να συνεχίσω τη βραδιά μου σαν σπιτόγατος. Έτσι, βάζω σε μια χάρτινη σακούλα την -ακόμη καυτή- πίτα, κόβω ένα μανταρίνι από τον κήπο, βγαίνω γρήγορα από το σπίτι και ακολουθώ τη μουσική για να ανακαλύψω από που έρχεται…”
Γιάννης Σαμαράς (η συνέχεια στο Red Book of Style)


STAR STYLE!
Μύρισε καλοκαίρι. Και καθώς απολαμβάνεις άλλη μια γουλιά κατακόκκινου στιλ, το βλέμμα σου γεμίζει από τον Clive Owen!!! Ο βραβευμένος ηθοποιός, πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Campari, “Killer in Red” δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο Campari και το Red Book of Style και μιλάει για την εμπειρία του στο ρόλο του ως bartender, μοιράζεται τις απόψεις του για το cocktail culture και φυσικά αποκαλύπτει τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα.

Στο νέο κεφάλαιο του www.campariredbookofstyle.gr


Killer in Red!
The movie…
Υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλός σκηνοθέτης Paolo Sorrentino. Πρωταγωνιστή όπως ήδη γνωρίζεις ο Clive Owen. Μια εξαιρετική ταινία μικρού μήκους με σκηνικό ένα υψηλής αισθητικής bar. Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και αρχές των 80s.
Ένα cocktail. Το όνομά του, Killer in Red. Ποια ιστορία κρύβει πίσω του; O bartender έχει την ικανότητα να “διαβάζει” προσωπικότητες, να “διαβάζει” τους πελάτες και να δημιουργεί το ιδανικό cocktail για το χαρακτήρα τους. “Custom made” cocktail! Τέλειο.
Φυσικά, από την ταινία του Campari δεν θα μπορούσε να λείπει η “Lady in Red” που περιπλέκει την πλοκή. Την Κόκκινη Κυρία υποδύεται η Γαλλο-Ελβετή ηθοποιός Caroline Tillette.

Αλήθεια; Τι γεύση θα είχε το cocktail της προσωπικότητάς σου;



ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ INSTAGRAM CAMPARI RED BOOK OF STYLE!

Αν θέλεις να κάνεις δικό σου ένα συλλεκτικό αντίτυπο της πολυτελούς έκδοσης του ημερολογίου του CAMPARI RED DIARIES, κάνε το δικό σου red fashion statement στο Instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία με το Campari Cocktail σου και βάλε hashtag #CAMPARIREDBOOKOFSTYLE.
Μάθε περισσότερα στο www.campariredbookofstyle.gr

Απολαύστε υπεύθυνα

Read More

And More