Harmony gourmet: Απρόσμενη απόλαυση!

Δύο απρόσμενες γεύσεις ήρθαν και αλλάζουν τα δεδομένα της γευστικής εμπειρίας: τα νέα επιδόρπια γιαουρτιού Harmony gourmet της ΜΕΒΓΑΛ.

Η πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και η αρωματική δροσιά της μέντας έχουν συνδυαστεί αρμονικά με νιφάδες μαύρης σοκολάτας, ανεβάζοντας τον πήχυ στα gourmet γαλακτοκομικά. Με μόλις 1% λιπαρά και με βάση το πολύτιμο ελληνικό γιαούρτι χαρίζουν απόλαυση μόνο με 183 θερμίδες το κύπελλο.

Για άλλη μια φορά η ΜΕΒΓΑΛ πρωτοπορεί για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας δύο καινοτόμα προϊόντα με ξεχωριστή γεύση και ποιότητα, αλλά και υψηλή διατροφική αξία.
Κυκλοφορούν σε τιμή γνωριμίας.

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ
Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 1.000 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 650 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 26.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.

ΜΕΒΓΑΛ. Το Γάλα είναι η Ζωή μας.

Read More

And More