Η AEG παρουσιάζει την πρώτη στον κόσμο μαγειρική εμπειρία που ανταποκρίνεται άμεσα στις επιθυμίες του χρήστη

Η AEG παρουσιάζει τη Mastery Range, μια νέα καινοτόμα σειρά που ανταποκρίνεται στο χρήστη, διαθέτει συσκευές που προσαρμόζονται και δουλεύουν σε αρμονία για να δημιουργήσουν μία συνεχή εμπειρία στην κουζίνα.

Μετά από πολυετή έρευνα και ανάπτυξη ιδεών, η AEG λανσάρει τη νέα σειρά Mastery Range, που επαναπροσδιορίζει τους ρόλους των συσκευών στη διαδικασία του μαγειρέματος, με το όραμα να δημιουργήσει την κουζίνα που ανταποκρίνεται στις εντολές του χρήστη καλύτερα από κάθε άλλη στον κόσμο. Από την προετοιμασία και την ψύξη συστατικών μέχρι το πλύσιμο των πιάτων – η Mastery Range της AEG επανεξετάζει τα πρακτικά στοιχεία και χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογία και σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις εντολές του χρήστη για να κάνει πιο ομαλή τη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να γίνετε ειδικοί στο δικό σας προσωπικό στυλ μαγειρέματος, όσο η κουζίνα ανταποκρίνεται στις εντολές σας.

Η κουζίνα έχει αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια. Παλιά ήταν ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού, αλλά τώρα έχει γίνει η καρδιά του – το κοινωνικό επίκεντρο.
Σήμερα, ο κόσμος θέλει οι συσκευές του να ενσωματώνονται αρμονικά στο χώρο. Η νέα σειρά AEG Mastery Range προσφέρει σημαντική βοήθεια με πολύ ανθρώπινο τρόπο.

Ο σχεδιασμός της AEG Mastery Range ξεπερνά τις κομψές γραμμές και την αισθητική – η νέα ιδέα επικεντρώνεται στο να προσφέρει την πιο απολαυστική εμπειρία μαγειρέματος, ενώ ταυτόχρονα στο να παρέχει ένα προσαρμόσιμο και όμορφο κοινωνικό χώρο. Κάθε συσκευή είναι έτοιμη να παίξει το ρόλο της, δουλεύοντας σε αρμονία και ανταποκρίνεται στις εντολές σας κάθε δευτερόλεπτο.

SenseCook με Αισθητήρα Θερμοκρασίας και Περιστροφικό Διακόπτη Εντολών

Παραγγείλτε το φαγητό σας, όπως ακριβώς σας αρέσει, απευθείας από το φούρνο. Με τον Αισθητήρα Θερμοκρασίας, έναν αισθητήρα φαγητού ενσωματωμένο στο φούρνο, έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια όσον αφορά στον έλεγχο της θερμοκρασίας, ενώ ο έξυπνος Περιστροφικός Διακόπτης Εντολών προσφέρει ένα διαισθητικό σημείο επαφής, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με το φούρνο σαν να είναι σερβιτόρος στο εστιατόριο. Ωμό, μέτρια ή καλά ψημένο; Ο φούρνος θα φροντίσει να έχετε τα ακριβή αποτελέσματα που θέλετε, κάθε φορά.

Hob2Hood

Με τη λειτουργία Hob2Hood, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε συνεχώς τον απορροφητήρα – δε χρειάζεται ούτε να τον ενεργοποιήσετε. Ο απορροφητήρας αντιλαμβάνεται τις ρυθμίσεις στην εστία ανάλογα με τις απαιτήσεις του μαγειρέματός σας, αφήνοντας την κουζίνα ελεύθερη από μυρωδιές σε κάθε σημείο της μαγειρικής διαδικασίας.

Πλυντήριο πιάτων ComfortLift

Το πλυντήριο πιάτων ComfortLift είναι μια μεγάλη καινοτομία και το πρώτο του είδους του. Ο μοναδικός και καινοτόμος μηχανισμός ανύψωσης επιτρέπει στο κάτω καλάθι να ανυψωθεί προς το χρήστη για να διευκολύνει τόσο το γέμισμα όσο και το άδειασμα, κάνοντας τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και εργονομική από ποτέ.

Ψυγείο CustomFlex

Το πιο εύκολα προσαρμοζόμενο σύστημα αποθήκευσης στην αγορά, που διαθέτει εύχρηστα προσαρμοζόμενο χώρο αποθήκευσης στην πόρτα και διπλό σύστημα ψύξης, που διατηρεί γεύση και υφή όπως ποτέ πριν. Η λύση της AEG είναι ένα καινοτόμο, πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα ραφιών στην πόρτα, με κινητά δοχεία που μπορούν να αναδιαταχθούν εύκολα οποτεδήποτε, για να υποδεχθούν μεγάλη ποικιλία από είδη.

Μαγειρικά σκεύη της Mastery Collection

Αυτή η σειρά με επαγγελματικού επιπέδου μαγειρικά σκεύη ολοκληρώνει μια αρμονική εμπειρία μαγειρέματος, εμπνευσμένη από τις ανάγκες των top chef και σχεδιασμένη να λειτουργεί σε αρμονία με τις συσκευές της σειράς Mastery Range.

Ετικέτες

Read More

And More