Κομψότητα… άνευ επιτήδευσης

-Και τώρα τι θα πιούμε;

-Καφέ; Μπα ήδη έχω πιει 2 από το πρωί

-Μήπως ένα δροσερό cocktail;

-Πολύ θα το ήθελα αλλά σκέφτομαι τις θερμίδες…

Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτόν τον διάλογο στην παρέα μας; Πόσες φορές εμείς οι ίδιες έχουμε κάνει αυτήν την ερώτηση χωρίς να καταλήξουμε πουθενά;

Είναι αλήθεια ότι όταν έρχεται η ώρα της απόφασης για το τι θα παραγγείλεις στο café ή στο bar, σου φαίνεται ότι πρόκειται για την πιο σημαντική απόφαση της ζωής σου… Μπορεί οι επιλογές να είναι πολλές, αλλά με τίποτα δε θέλεις να χαλάσεις τη δίαιτα ή τη διατροφή σου λίγο πριν από το πρώτο crash test στην παραλία με το νέο υπέροχο μαγιό σου. Τόσες ώρες στο γυμναστήριο δεν λέει να πάνε χαμένες …

Και εδώ έρχομαι να σου αποκαλύψω το μεγάλο μυστικό του καλοκαιριού!

Ένα νέο προϊόν, που θα δώσει την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα «και τώρα τι θα πιούμε;». Η απάντηση βρίσκεται σε δυο λέξεις: FIX Άνευ! H νέα μπύρα, με μόλις 15 θερμίδες/100ml, δηλαδή ένα ολόκλοηρο κουτάκι με λιγότερο από 50 θερμίδες! Και αν αναρωτιέσαι για τη γεύση της το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστείς! Πλούσια, αυθεντική γεύση μπύρας, που θα σε κερδίσει με την πρώτη κιόλας γουλιά! Και βέβαια δεν υπολείπεται των ευεργετικών συστατικών της μπύρας, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες, πολυφαινόλες και ιχνοστοιχεία.

Και για όσες αθλείστε έντονα, θα πρέπει να ξέρετε ότι βάσει πολλών επιστημονικών μελετών, η μπύρα έχει τη δυνατότητα ταχείας ενυδάτωσης του σώματος, λόγω των θρεπτικών συστατικών που περιέχει. Κι αν η μπύρα δεν έχει αλκοόλ, τότε ακόμα καλύτερα! Δεν είναι τυχαίο ότι την μπύρα χωρίς αλκοόλ την προτιμούν ποδηλάτες, δρομείς ή ποδοσφαιριστές!

Τώρα ξέρεις, λοιπόν, τι θα επιλέξεις όταν θέλεις την αυθεντική γεύση της μπύρας, με τις λιγότερες θερμίδες, που σου εγγυάται απόλαυση… άνευ προηγουμένου!

Read More

And More