Ποιο είναι το μυστικό που κάνει τις μεγάλες σταρ του Hollywood να «λάμπουν»;

Τι κοινό έχουν οι Jennifer Anniston, Julia Roberts και Michelle Pfeiffer; Ναι, είναι Αμερικανίδες (αν και ξέρεις πολύ καλά πως η Jennifer «κρατάει» και από την Κρήτη). Ναι, είναι και ηθοποιοί. Του Hollywood και οι τρεις! Με τεράστιες εμπορικές επιτυχίες στην καριέρα τους, δεκάδες πρωταγωνιστικούς ρόλους, βραβεία κοινού και κριτικών, συνεργασίες με τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες των τελευταίων εποχών και με τους γοητευτικότερους συμπρωταγωνιστές! Είτε ενσαρκώνουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, είτε τις σαγηνευτικές femme fatale της μεγάλης οθόνης, οι τρεις κυρίες του αμερικανικού κινηματογράφου μοιράζονται και ένα ακόμη κοινό «μυστικό» που τις κάνει να λάμπουν! Και αυτό δεν είναι άλλο από το «μυστικό της μακροζωίας» και την απόλυτη πηγή ευεξίας και ενέργειας, που δεν είναι άλλο από το… θαυματουργό κεφίρ!

Μην αναρωτιέσαι τι είναι το κεφίρ, γιατί πολύ απλά είναι η λύση σε τόσα καθημερινά «προβληματάκια» που δεν ήξερες πώς να αντιμετωπίσεις! Γιατί, αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει την καθημερινότητα ισορροπημένη, ανεβάζει τους ρυθμούς, αυξάνει την ενέργεια και δίνει boost στην απόδοση, τότε θα βρεις την πιο απλή, μεστή και περιεκτική απάντηση στο κεφίρ! Και πίστεψέ με, ένας δυνατός οργανισμός είναι ικανός να αντεπεξέλθει στις μεγαλύτερες δοκιμασίες και να καταφέρει πολλά! Πέρα, όμως, από το τεράστιο απόθεμα δύναμης που μας προσφέρει το κεφίρ, καταφέρνει να κάνει ένα ακόμη μαγικό: δημιουργεί μια απολύτως φυσική ασπίδα, τονώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημά μας! Το ήξερες ότι η μεγαλύτερη άμυνα του οργανισμού βρίσκεται στο πεπτικό σύστημά μας; Και πως ενισχύοντας τη σωστή λειτουργία του, ενισχύεις και την άμυνά σου απέναντι σε αμέτρητους παθογόνους μικροοργανισμούς που προσβάλλουν το σώμα σου συνεχώς; Μάθε, λοιπόν, πως η περιεκτικότητα του κεφίρ σε προβιοτικά είναι τέτοια που προστατεύει το σώμα μας από κάθε προσπάθεια… εισβολής!

Οι «σπόροι» κεφίρ μελετώνται τα τελευταία χρόνια διεξοδικά από τους επιστήμονες, καθώς θεωρούνται ξεχωριστός σύμμαχος του οργανισμού. Το μοναδικό αυτό είδος ζυμομύκητα προστίθεται στο γάλα και το μετατρέπει στο γνωστό ρόφημα κεφίρ! Πέρα, όμως, από το πινόμενο, η ΟΛΥΜΠΟΣ αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη βήμα και να δημιουργήσει το πρώτο γιαούρτι κεφίρ! Ναι, καλά κατάλαβες! Το πιο νόστιμο και ευεργετικό γαλακτοκομικό προϊόν μπορείς πλέον να το απολαμβάνεις και… με το κουτάλι σου! Και μάλιστα μπορείς να βρεις το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις: φυσική, με σύκο και βρώμη, με ακτινίδιο και βρώμη και με δαμάσκηνο και βρώμη! Γιατί τώρα με το νέο Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ μπορείς και εσύ να νιώσεις όπως οι μεγάλες σταρ του Hollywood, αφού απόλαυση και ευεξία πάνε μαζί!

Read More

And More