Χρυσή Σειρά Misko: Τα μοναδικά μονοποικιλιακά ζυμαρικά στην Ελλάδα!

“Και μην ξεχάσεις… Τα μακαρόνια να είναι Misko”! Κάπως έτσι μεγάλωσες κι εσύ, γνωρίζοντας από μικρή ηλικία πως όταν μιλάς για ζυμαρικά η επιλογή πάντα είναι μόνο μία και ακούει στο όνομα Misko! Τα ζυμαρικά, τα μακαρόνια, η pasta, πες το όπως θέλεις, είναι σίγουρα βασικό συστατικό στη διατροφή και δη τη μεσογειακή, που “χωράει” τόσα και τόσα βότανα που φύονται στη γη μας και μπορούν να συνοδεύσουν τα αγαπημένα μας “μακαρόνια”. Πώς, λοιπόν, να αντισταθείς στον πειρασμό των μοναδικών ελληνικών μονοποικιλιακών ζυμαρικών της Misko! Η Χρυσή Σειρά της Misko με την εξαιρετική ποικιλία εκλεκτών ζυμαρικών πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας τη μοναδική pasta από μονοποικιλιακό σιτάρι!

Το κορυφαίο ελληνικό ζυμαρικό της Misko φτιάχνεται από μία και μοναδική ποικιλία σιταριού, πιστοποιώντας την ύψιστη γευστική και μαγειρική εμπειρία. Η Χρυσή Σειρά έρχεται να αλλάξει τον γαστριμαργικό… χάρτη, αφού περιλαμβάνει ζυμαρικά υψηλών προδιαγραφών που δημιουργούνται με αγνά υλικά ανώτερης ποιότητας που ευδοκιμούν στην ελληνική γη.

Τα μονοποικιλιακά ζυμαρικά της Misko παράγονται από την εξαιρετική ποικιλία σκληρού σίτου Σβέβο, που ωριμάζει κάτω από τον ελληνικό ήλιο με τη φροντίδα και το μεράκι επιλεγμένων παραγωγών, οι οποίοι καλλιεργούν αποκλειστικά το συγκεκριμένο είδος -πάντα σύμφωνα με τα πρότυπα και την τεχνογνωσία της Misko. Το σιτάρι Σβέβο περνά έπειτα από συγκεκριμένη και ξεχωριστή επεξεργασία, μιας και ακολουθείται ειδική διαδικασία παραγωγής στο Μύλο και στο εργοστάσιο, ώστε να μην αναμιγνύεται με άλλα σιτηρά και να εξασφαλιστεί η απίθανη γεύση του τελικού προϊόντος!

Η Χρυσή Σειρά της Misko προσφέρει άψογη μαγειρική απόδοση για κάθε επίδοξο chef! Με βαθιά χρυσοκίτρινη απόχρωση που συμβάλλει στην αισθητική ανωτερότητά του, το μονοποικιλιακό ζυμαρικό διαθέτει γεμάτη γεύση και υφή για τέλειο κράτημα σε κάθε πιάτο. Η εξαιρετική και πλούσια γεύση των ζυμαρικών της Misko είναι ικανή να “απογειώσει” από τις πιο απλές και καθημερινές συνταγές, μέχρι τις πιο πολύπλοκες και απαιτητικές, καθιστώντας κάθε γεύμα ασυναγώνιστο!

Το κορυφαίο ελληνικό ζυμαρικό της Misko καλύπτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, προσφέροντας ένα ευρύ και πολυποίκιλο φάσμα επιλογών για τις καθημερινές δημιουργίες σας! Εξαιρετική pasta για παστίτσιο, πλούσια ματσάτα, μοναδική σπαγγετίνη No10, πρωτότυπα σπαγγέτι μακαρούνια, παραδοσιακές πλεξούδες και σπυρωτό κριθαράκι είναι οι έξι διαφορετικοί τύποι ζυμαρικών της Χρυσής Σειράς Misko, που αποδεικνύονται ιδανικοί για κάθε είδους πειραματισμό και μοναδικές δημιουργίες στην κουζίνα!

Read More

And More