Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHATS HOT TODAY?

Η ιστορία της Γιάννας

Γιάννα: “Εκείνος με συγχώρεσε, αλλά εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου.”

LOVE STORIES

"Ενώ λατρεύω το σύντροφό μου, σκέφτομαι πόσο άδικη και διαφορετική ήμουν στο παρελθόν." »

Οι φαντασιώσεις στη σχέση

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ: Τις λέμε; Τις πραγματοποιούμε; Τι προσέχουμε ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα;

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ

Τι είναι, πώς μπορούμε να τις "χειριστούμε", τι πρέπει να προσέξουμε ώστε να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις; Ποια είναι τα όρια; »

Οι εχθροί της αυτοπεποίθησης

3 βασικοί εχθροί της αυτοπεποίθησης και πως να τους πολεμήσεις...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα σου αναλύει τους τρεις βασικότερους εχθρούς και σου εξηγεί πως να τους χειριστείς ώστε να βγεις κερδισμένη... »

Sexy tips
Unfollow... όσες σε στρεσάρουν!
Κοίτα τους στα μάτια!
Να έχεις αυτοπεποίθηση... Ακόμα και γυμνή!

Να έχεις αυτοπεποίθηση... Ακόμα και γυμνή!

Κοίταξε! Όλες πάνω κάτω έχουμε ένα κόλλημα με το σώμα μας. Η μια γιατί θεωρεί ότι ο ποπός της είναι ανύπαρκτος, η άλλη γιατί βλέπει το στήθος της πεσμένο και η άλλη γιατί πιστεύει ότι έχει κυτταρίτιδα. Οπότε, δεν είσαι η μόνη. Το θέμα όμως είναι το εξής! Δεν μπορείς άλλο να κρύβεσαι στα σκοτάδια ή να καλύπτεις με τα χέρια τις ατέλειές σου όταν ο άλλος σε γδύνει. Η μειωμένη αυτοπεποίθηση δεν αρέσει καθόλου στα αγόρια. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο περήφανη γίνεται για το σώμα σου. Ακόμα κι αν έρθει η στιγμή να κατευθυνθείς γυμνή προς το μπάνιο, μην τυλιχτείς με ένα σεντόνι λες και είσαι αρχαία Ελληνίδα. Περπάτησε “καμαρωτά” με την πλάτη ίσια. Αν πιστεύεις ότι οι γλουτοί σου είναι πεσμένοι, περπάτησε στις μύτες. Αν νομίζεις πως η κοιλιά σου έχει πρηστεί, ρούφηξέ την ελαφρώς. Πάνω από όλα όμως, αποδέξου το σώμα σου για να σε αποδεχτεί και ο άλλος!  »

Top 5 Σχέσεις
Jungle Spirit
OI ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!send your love story