Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHATS HOT TODAY?

5 βήματα για ευτυχισμένες σχέσεις

Νικήστε το χρόνο! 5 βήματα για ευτυχισμένες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο χρόνος φταίει. Για τις ρυτίδες στο πρόσωπό μας, αλλά και για τις ρυτίδες στις σχέσεις μας. Για να αποφύγουμε αυτό το τελευταίο και για να διατηρήσουμε ζωντανή και ευτυχισμένη τη σχέση μας με το σύντροφό μας, μας βοηθάει η ειδικός. »

Ζώδια και σχέσεις με διάρκεια

Τι να κάνεις -σύμφωνα με το ζώδιό σου- ώστε οι σχέσεις σου να έχουν διάρκεια

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

Τι είναι αυτό που κάνει τη γη μας να γυρίζει; Οι σχέσεις μας! Και τι θέλει κάθε άνθρωπος; Αυτές οι σχέσεις να έχουν διάρκεια. Σήμερα λοιπόν η αστρολογία αναλαμβάνει να σε βοηθήσει ανάλογα με το ζώδιό σου... »

Τα σημάδια του τέλους μιας σχέσης

Μήπως η σχέση σου πρέπει να τελειώσει; Τσέκαρε τα σημάδια...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσο είναι υγιής η σχέση που διατηρείς; Εύχεσαι να μπορούσες να καταλάβεις εάν αντιμετωπίζεις πραγματικά προβλήματα με τον σύντροφό σου; »

Sexy tips
Σταμάτα να στέλνεις μηνύματα!
Είναι κούκλος; Μάλλον, το ξέρει...

Είναι κούκλος; Μάλλον, το ξέρει...

Είναι κάτι αγόρια εκεί έξω, ωραία αγόρια, με καλοταϊσμένο εγωισμό και πολλές πολλές κατακτήσεις. Κορίτσια που μελώνει το βλέμμα τους όταν τους μιλάνε, παραδομένες εξ αρχής στις ορέξεις των αγοριών απέναντι. Αγόρια νόστιμα και λιμπιστικά σαν βάφλα με παγωτό που λιγώνει το μέσα σου όταν τα βλέπεις. Και το ξέρουν. Το βλέπουν στον τρόπο που τα κοιτάς, στον τρόπο που τους μιλάς. Το έχουν εισπράξει από πολλές το παράσημο, το έχουν κατανοήσει, το έχουν συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό και το απολαμβάνουν έως το εκμεταλλεύονται. Μη μασάς. Μια ωραία βιτρίνα είναι. Το τι υπάρχει στο εσωτερικό του “καταστήματος” πρέπει να το ανακαλύψεις σιγά σιγά και μετά να αποφασίσεις αν αξίζει. Να δοκιμάσεις μερικά ρουχαλάκια στα “δοκιμαστήριά” τους για να δεις. Μήπως σε στενεύει το πατρόν; Μήπως δεν σου πηγαίνει το σετάκι; Μήπως η εσωτερική “διακόσμηση” δεν είναι αντάξια της βιτρίνας; Μήπως το τυράκι είναι σε φάκα και πιαστείς σαν το ποντικάκι; Τη σωστή απάντηση θα τη βρεις στο οπτικό σου πεδίο. Παρατήρησε. Κάνε του και μερικές ερωτήσεις. Αξιολόγησε τις απαντήσεις. Αξιολόγησε αν υπάρχει συνέπεια στα λεγόμενα και στα τεκταινόμενα. Φόρεσε τον εαυτό σου και σέρβιρέ του ζεστή, καυτή αυτοπεποίθηση. »

Μήπως ήρθε η ώρα να τον ξεπεράσεις;
Top 5 Σχέσεις
Hello Spring