Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHATS HOT TODAY?

Οι γυναίκες που αποφεύγει.

Ποιες γυναίκες αποφεύγει ο κάθε άντρας σύμφωνα με το ζώδιό του...

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

Ξεκινάς με ενθουσιασμό μία νέα ερωτική γνωριμία και, ενώ το κλίμα ήταν θερμό, εντελώς ξαφνικά να αρχίζει να σε αποφεύγει, είτε πολύ απλά να σου δίνει τα σημάδια ότι δεν μπορεί να δει στα σοβαρά τη σχέση! »

Φοβάμαι αλλά μ'αρέσει!

Φοβάσαι; Η Δρ.Νάνσυ Μαλλέρου σε βοηθάει να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι φοβάσαι; Και τι σχέση έχουν οι φόβοι μας με την αυτοπεποίθησή μας; Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σε βοηθάει να ομορφύνεις τη ζωή σου. »

Ο χωρισμός στην εποχή των social

Ο χωρισμός στην εποχή των social media! Τα θετικά και τα αρνητικά...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Χωρίζεις και παραμένετε φίλοι στο facebook. Τα θετικά και τα αρνητικά »

Sexy tips
Όταν ανάμεσά σας βρίσκεται... το φάντασμα της πρώην!

Όταν ανάμεσά σας βρίσκεται... το φάντασμα της πρώην!

Η πρώην... Ξέρω! Οι περισσότερες από εμάς (μην σου πω και όλες) θα ευχόμασταν να είχαμε κλειδώσει κάθε ύπαρξη του παρελθόντος σε μια παλιά ντουλάπα. Ειδικά εκείνη, τη μια και μοναδική, που ξέρει να φέρεται, που είναι στιλάτη, που είναι δραστήρια, που, που, που! Δυστυχώς όμως δεν γίνεται. Κι όχι μόνο αυτό. Εκεί που λες “πάει, την ξεχάσαμε” κάνει ένα τσουπ κι εμφανίζεται από το πουθενά λες και είναι ο spiderman. Ένα μήνυμα ή μια ανάρτηση στα social media είναι αρκετά για να τη φέρουν πάλι εδώ, στο παρόν! Καταλαβαίνω πόσο σε ενοχλεί, αλλά ψυχραιμία. Ή το συζητάς μαζί του και του εκφράζεις κάθε σου ανασφάλεια (χωρίς γκρίνια και με χαρακτηριστικό την ωριμότητα) ή κάνεις κι εσύ το ίδιο για να καταλάβει πόσο ενοχλητικό είναι. Ντάξει, το δεύτερο δεν είναι και τόσο ωραία φάση. Οπότε καταλήγουμε ότι μια απλή κουβέντα ίσως καταφέρει να αφήσει την πρώην πίσω και να χτίσει τα γερά θεμέλια της δικής σας σχέσης. Αν δεν... μάλλον θα πρέπει να λάβεις πιο δραστικά μέτρα! »

Θάρρος ή αλήθεια;
Στο μπαρ: Πως να τον κάνεις να σε προσέξει!

Στο μπαρ: Πως να τον κάνεις να σε προσέξει!

Είσαι single και τα πιο hot spots της νυχτερινής ζωής έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι σου! Ντάξει, λογικό το βρίσκω. Εξάλλου, ένα απλό φλερτ έχει την ικανότητα να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Τέσπα! Είναι ένα συγκεκριμένο μπαρ που συχνάζεις ξανά και ξανά και ο λόγος φυσικά δεν είναι η ψαγμένη μουσική. Στο ίδιο μπαρ συχνάζει το δικό σου απωθημένο. Ο τύπος που βλέπεις κάθε φορά που πας (θαμώνας κι αυτός), αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να του ξεστομίσεις ούτε ένα “γεια”. Λοιπόν, ακολούθησε το παρακάτω tip και δες πως θα εξελιχθεί η φάση. Το βασικό είναι να σε προσέξει. Οπότε, φόρεσε το άρωμα που σε χαρακτηρίζει κι εκεί που κάθεται ο “τύπος” στο μπαρ σκύψε δίπλα του και προς την μπάρα για να παραγγείλεις ποτό. Να είσαι σίγουρη πως το άρωμά σου θα του κάνει εντύπωση. Τώρα αν θέλει να κάνει κίνηση και να πιάσει κουβέντα είναι στο χέρι του... ή στο δικό σου! »

Top 5 Σχέσεις
Pureness
Check this
Πώς να κάνεις την κοτσίδα σου να μην είναι βαρετή!
Εκπτώσεις: Τα 9 all season κομμάτια που πρέπει να επενδύσεις τώρα
Πρωινό και αδυνάτισμα: Γιατί είναι σημαντικό; Τι πρέπει να επιλέξεις και τι να αποφύγεις
Meyou Paris: Τα πιο stylish σπιτάκια για… γάτες!

THE POLL

Bινύλ ή βελούδο για φέτος το χειμώνα;