Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHATS HOT TODAY?

Ζώδια - Απρίλιος 2017

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - Απρίλιος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; »

Η τελειομανία σκοτώνει τη σχέση

Πώς η τελειομανία σου (ή του) σκοτώνει τη σχέση σας...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το να είναι επομένως κάποιος τελειομανής σε όλους τους τομείς της ζωής του καταρχήν δημιουργεί τεράστια πίεση και δυσφορία στον ίδιο και μπορεί να γίνει το ίδιο δυσάρεστο και για το περιβάλλον του. »

Το τέστ με τα δέντρα

QUIZ: Κι όμως ένα δέντρο μπορεί να σου αποκαλύψει την προσωπικότητά σου -και όχι μόνο!

LOVE QUIZ

Πόσα μπορεί να λέει για την προσωπικότητά σου ένα δέντρο; Τι μπορεί να σημαίνει για τις σχέσεις σου με τους άλλους και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή; Κάνε το τεστ και δες... »

Sexy tips
Σταμάτα να στέλνεις μηνύματα!
Είναι κούκλος; Μάλλον, το ξέρει...

Είναι κούκλος; Μάλλον, το ξέρει...

Είναι κάτι αγόρια εκεί έξω, ωραία αγόρια, με καλοταϊσμένο εγωισμό και πολλές πολλές κατακτήσεις. Κορίτσια που μελώνει το βλέμμα τους όταν τους μιλάνε, παραδομένες εξ αρχής στις ορέξεις των αγοριών απέναντι. Αγόρια νόστιμα και λιμπιστικά σαν βάφλα με παγωτό που λιγώνει το μέσα σου όταν τα βλέπεις. Και το ξέρουν. Το βλέπουν στον τρόπο που τα κοιτάς, στον τρόπο που τους μιλάς. Το έχουν εισπράξει από πολλές το παράσημο, το έχουν κατανοήσει, το έχουν συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό και το απολαμβάνουν έως το εκμεταλλεύονται. Μη μασάς. Μια ωραία βιτρίνα είναι. Το τι υπάρχει στο εσωτερικό του “καταστήματος” πρέπει να το ανακαλύψεις σιγά σιγά και μετά να αποφασίσεις αν αξίζει. Να δοκιμάσεις μερικά ρουχαλάκια στα “δοκιμαστήριά” τους για να δεις. Μήπως σε στενεύει το πατρόν; Μήπως δεν σου πηγαίνει το σετάκι; Μήπως η εσωτερική “διακόσμηση” δεν είναι αντάξια της βιτρίνας; Μήπως το τυράκι είναι σε φάκα και πιαστείς σαν το ποντικάκι; Τη σωστή απάντηση θα τη βρεις στο οπτικό σου πεδίο. Παρατήρησε. Κάνε του και μερικές ερωτήσεις. Αξιολόγησε τις απαντήσεις. Αξιολόγησε αν υπάρχει συνέπεια στα λεγόμενα και στα τεκταινόμενα. Φόρεσε τον εαυτό σου και σέρβιρέ του ζεστή, καυτή αυτοπεποίθηση. »

Μήπως ήρθε η ώρα να τον ξεπεράσεις;
Top 5 Σχέσεις
Luxurious Touch